keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Vanhoja töitä, Viljalle tehtyjä

Puuvillalangasta, mahdollisesti Tennesseestä, virkkaamani kesäpipo kukkasineen. Kokoa 4-5v.


Kaarakantalossa tekemäni vapaalankahuovutus hahtuvaa ja merinovillaa. Huovutus ei täysin onnistunut, mutta tytär halusi tämän väriläiskäksi.... käytetty useimmiten nukenpeittona, vaikka onkin iso, mutta on ohut.Novitan 7veikasta neulottu keeppi/hamonen. Näytti hauskalta pikkuNeidillä, mutten ehtinyt kuvata, kun se oli jo pois päältä...

Vilja toivoi 2v:na Mummalta melkein elävää väriävaihtavaa Leguaania. Hän oli ollut ihastuksissaan paketin saatuaan: kuinka Mumma osaa ja aivan timanttisilmät! Otus n 80cm pitkä. Ohjeen pohjana Liskopipo, lankana paksua huopuvaa lankaa, jonka nimeä en nyt juuri muista.
Leguaani osallistui Hesarin käsityökisaan pari vuotta sitten.
Leguaani onkin jo esiintynyt blogisssani, vieläpä samalla kuvalla!Piti vähän näytellä vanhoja, kun uusia on tulossa, mutta niin paljon, ettei alimmat ehdi valmistua. Viime viikonlopun nuket eivät ole vielä valmiit, kurssi jatkuu vielä ensiviikon lauantaina, Novitan Neuleklubin kämmekkävaihtokämmekkäät ovat vielä vaiheessa kuten Kaarakan tuftaukset ja neulekoulun liivi ja muutamat pipot ja villasukat ja rasat ja huivit ja... Justihin ostin ihanan värisiä RoseMohair-keriä ja Bambulankaa; entisiä lankoja on vain kymmenesosa tonnista!
Heleenan avusta huolimatta en osaa laittaa laskuria tai muita juttuja tänne. Jotkut lukemani blogit päivittyvät tuonne hallintaan, mutta vain ne, joissa on ollut: lue tätä! Niin, että laittakaa taitavammat blogiinne helpotuksia nettiavuttomalle! Kiitos!


4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Minusta ainakin on kiva katsella toisten vanhojakin töitä, minullehan ne ovat uusia. Huipputapaus tuo leguaani kyllä! ;)

Heleena kirjoitti...

Pinkki hattu on ihana ja Prinsessalle sopiva asuste, vielä kun teet pitkät pitsirannekkeet ja laukun, niin Wau!. Väriä vaihtava leguaani on kiva kotieläin. Hyvin onnistuit muutenkin muuttamaan noita paikkoja ja löysit uusia juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, kyselinkin toista kautta tuon liskon ohjeita, mutta sehän löytyikin täältä =D Olen "aivan myyty" tuohon liskoon!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Tuo leguaani on kyllä tosi hienoa!