keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Seinäjoen käsityömessuilla neulebloggaajen osasto B3

Tikkuajien neuletapaamisessa Herkkukontissa muutama viikko sitten tuli puhetta käsityömessuista ja neulebloggaajien tapaamisesta siellä. Kaisalla oli jo viime vuonna siellä tapaaminen toisten bloggaajien kanssa. Mari heitti, että pannaan oma ständi pystyyn. Muutama muukin bloggaaja kuin osa tikkuajista innostui asiasta. Tuumasta toimeen: meillä on sponsoreita ympäri Suomen ja eri aloiltakin. Kesällä 2008 KIP-päivän toripaikkaa kysyessäni E-P:n messut ehdotti meille Neulekahvilan järjestämistä, mutta aika ei ollut vielä kypsä. Eikä meillä kahvilaa ole nytkään, mutta oma osasto on!
Pääsponsoreina meillä on Vuodatus.net ja Lankatalo (Tapion kauppa). Lisäksi E-P:n messut tukee meitä. Messujärjestelyt ovat ensikertalaisilta vaatineet paljon työtä.

Kiitokset kaikille tukijoillemme!
DermoshopIlsen Lanka
Kauhavan Kangas-Aitta
Lankakauppa Kuje
Sisustus Pikkulinna
TeeTee

WeledaTulkaa toki meitä tapaamaan!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

No olipas to-o-o-osi pitkä väli! ;DD
Blogeissa tavataan, vaikka ne messut ja teidän osasto erityisesti houkuttaakin kamalasti, mutta, mutta... Oulun messut on jo viikonpäästä ja mökkeilläkin pitää vielä. Mukavia messukokemuksia teille! Kerrottehan niistä sitten blogeissa, jooko! ;)

Kaisa kirjoitti...

Suosittelen edelleen deletoimaan ne välit vaikka siellä html-koodin puolella - tuo täsmälleen sama koodi nimittäin toimii ihan virheettä Kerällä ja Messublogissa, niin että valitettavasti vika ei edellenkään ole siinä... ;) Tai kokeile hakea koodi Apublogista, ehkä se ei pidä sähköpostilla lähettämisestä.

Malli45 kirjoitti...

Ei onnistu! On yritetty! Yksin ja yhdessä ja yksin :(

Malli45 kirjoitti...

Sponsorilistan kanssa tehty monta monituista tuntia töitä! Toivottavasti kaikki ovat tallella!