perjantai 12. maaliskuuta 2010

Muru-liitteen haastattelussa Sytomyssykampanjasta

Sytomyssyjen takia olemme huomisessa Muru-liitteessa Sipin kanssa. Muru on Ilkka- ja Pohjalainen sanomalehtien viikonloppuliite.Tämän myssyn ohje tullee Muruun. Tämäkin on Esiton virkkauslankaa, kukka Luxus Cottonia, joten vähän paksu tähän myssyyn.

Eilen olin Kaarakassa muistelemassa Varjoneulontaa eli Shadow Knittingiä, siitä myöhemmin tai sitten ei. Olen viisi vuotta sitten neulonut varjoneuleena tyttärelle pesukonehuovutetun kassin, johon olen tyytyväinen.

Piti laittamani tähän kuva, mutten löytänyt; ehkä joskusTyttärerentytär kirkonpenkissä tarkastelee mumman virkkaaman pitsiessun jälkeä! Lapsi on kasvanut ja essu nyt sopivankokoinen. Essussa lapsi esiintyi myös päiväkotinsa joulujuhlassa enkelinä. (Lapsi katsoi valmistuneen essun niin suureksi, ettei päälleen laittanut.)

7 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Onpas kaunis essumekko! Salomonin solmuja ilmeisesti. Valkoinen väri tekee siitä oikein juhlavan:)

KristiinaS kirjoitti...

Essu on supernätti.
Oikein hyvä oli tuo teidän radiojuttu.

intsu kirjoitti...

Kyllä tuo on viehättävä ja ihana essumekko. Muistan ,kun sitä virkkasit. Teit sitä silloinkin ,kun olimme lopuksi ABC.llä.Niin hieno,pitäisköhän minunkin joskus kokeilla tyttärentyttärelle.

Äipän touhut kirjoitti...

Aamulla luin Murusta sinun ja Sipin haastattelun.Mielestäni ihan hyvä. Se myssypläjäys oli hyvä kuva Murun kannessa. Lisäksi olisi ollut kiva, että olisi olluty muutama yksittäinen kuva myssystä esim sen ohjeen mukana yksi kuvas. Siunattua Päivän jatkoa sinulle. Ps. pitsinen essu on kaunis tytön päällä.

vilukissi kirjoitti...

Miksi vain huhtikuun ajan kestää kampanja!? Muissa paikkakunnilla kestää touko- tai kesäkuun loppuun saakka!

Malli45 kirjoitti...

Vilukissi: ensimmäisinä alkaneet kampanjat on sovittu kestämään huhtikuun loppuun ja myssyjen luovutus toukokuun alussa. Toivomuksena onkin että kampanjat jatkuvat kauan! Ihan niinkuin Etiopian nutut ja Venäjän sukat jne-keräykset.

Minjaana kirjoitti...

Ihana essumekko. Itse virkkasin ko. mekon ohjetta muunnellen kastemekon vauvalle.