perjantai 27. tammikuuta 2012

Jo kaivattu lankakauppa auennut Seinäjoella

Ystävykset Riitta Rissanen ja Paula Kakkuri toteuttivat haaveensa ja avasivat lankakaupan ja kehystämön Galleriatiloineen Kauppaneliössä, Pohjan kaupunginosassa, entisillä puolukka- ja hiihtomaastoissani; Kauppaneliö 12. Talossa on mm Pohjois-Suomen Sähkö ja Haavemaa-morsiuspukuliike! Tarjolla paljon laadukkaita lankoja joka lähtöön: villaa, alpakkaa, babyalpakkaa, merinovillaa, erilaisia sukkalankkoja ja puuvillalankoja.


                                    Kauniita, hempeitä värejä                                                 PerusvärejäMyös "tavallisia" villalankoja: Vilmaa, Villeä ja ainakin Maijaa. Tulossa myös Vuorelman Veto-lankaa.Muutama herkkupala!

Puikot ja koukut olivat tulleet myöhässä ja olivat vielä pahvilaatikoissa, mutta ovat KnitPron tuotteita ja jo varmaan esillä.Kaunis oleskelu- ja neulomispaikka, vaikka neuletapaamisiin!? Tiloissa on tarkoitus pitää erilaisia käsityökursseja. Siellä voi vaikka lyhentää verhoja (ompelukoneet ostossa) tai kutoa kangaspuilla.Esillä oli vanhoja mallilehtiä: Eevan käsitöistä vuodelta 1968 takkimalleja
Tänäänkin ajankohtaiset pitkät sukat Virkkaus- ja neulelehdestä vuodelta 1966                                          Kaupan hauskat maskotit
Liikkeessä kehystetään käsitöitä ja mitäkaikkeakehystettävääonkaan! Kauniita kehysmalleja- ja värejä!


      Galleriatilassa kaunis kierrätyslamppu, jonka ohje Strömsöstä
Kaikenlaisten käsitöiden tekijät voivat tuoda töitään myyntiin ja näytteille liikkeeseen.

Keskustelimme Tikkuajien mahdollisuudesta kokoontua täällä, mutta aukioloaika ja kahvitusmahdollisuus vielä puhuttavat. Samoin kuin tietenkin se, että meillä ei ole varaa maksaa vuokraa tilasta (tästä ei ollut puhettakaan), koska rahamme menevät yllätys,yllätys: LANKOIHIN!


 Juttua kaupasta myös täällä


MUOK: Ilkasta lujin: ei sisarukset vaan entisetkin työkaverukset...

Perheellä on myös Tavarasto talon toisella puolella. Kuvani mainoksesta ei onnistunut enkä ole varma, mikä on oikea. Voin sen laittaa, jos "Lankakaupan tytöt" kerrotte sen kommentissanne!


Tikkuajissa jo suunnittelimme piilottavamme liiat? lankamme sinne. 

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kiitos tästä! Ehkä pääsen käymään, jos meillä joskus taas on auto... :P Tosin päätin vuodenvaihteessa, että yritän neuloa nyt oman varaston langoista, mutta en ole jaksanut neuloa paljon niistäkään. Kiva olisi silti tutustua myymälään.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

hienoa! Seinäjoella on nyt komia lanka- ja käsityökauppa. Heleenalta näin kuvia, mutta google ei silloin osannut kertoa enemmän. Täällä Oulussa olen käynyt Lumoavan langan tapaamisissa, ja "vaara" on aina suuri ostaa vähän varaston täydennystä jos neuletapaaminen on kaupassa :-)

sirkkis kirjoitti...

Ihanaa kun on lähistöllä noin upea lankapuoti. Joskus asioidessani Seinäjoella täytyy käydä tutustumassa. Kaunis esittely liikkeestä.

Paula kirjoitti...

Tosi hieno, mielenkiintoinen, monipuolinen lankakauppa. Valitettavasti vain minulle ihan liian kaukana. Kiitos esittelystä!

Sipi kirjoitti...

Aivan ihana asia että saatiin taas lankakauppa! En ole vielä ehtinyt poikkeamaan, mut kuvista päätellen liike on todella upea :)

vilukissi kirjoitti...

Kiitos tiedosta!! Mukavaa tätä vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos esittelystä. Löysin blogisi juuri ja jään kyllä seurailemaan lukijaksikin liityin. Mun käsityöblogi kaipailee lukijoita käyhän kurkkaamassa http://sydammellakasityot.blogspot.com