tiistai 22. joulukuuta 2009

Jotain vanhaa ja jotain uutta...

Viime joulun alla Kaarakassa maalasin ja kieputin ja kieputin paperinauhaa ja -lankaa kehikon ympärille. Jouluvalotkin jo ostin, mutten keksinyt tälle paikkaa, Nyt se pääsi keittiön ikkunalle vähän liika pienine lamppuineen.
(Valitan huonoa kuvaa)

Tänä vuonna matkan takia jouluaskartelut jäivät yhteen Kaarakkapäivään. Tein Kaarakan Rosetilla (ettei omani mustunut) mustasta rautalangasta Rosee-kukkia, joista tein kranssit. Kaarkka-ystävä-Leena oli ostanut mustajohtoiset valot omaan askarteluunsa ja niinpä minäkin, kun sellaiset löysin, laitoin toiseen kranssiin valot:

Viimeiset kymmenen päivää menikin siellä Hattulassa tavaroita pakatessa ja lajitellessa, sairaita lapsia hoitaessa, siivotessa varakoteja; kun ensin otettiin Hämeenlinnasta asunto ja sitten Parolan asuntoon olikin tullut peruutus ja se lopulta valittiin; siksi siis siivosin kahdessa paikassa. Tytärhän oli arkipäivät töissä, vävyllä oli pari vapaapäivää, mutta oli myös auton huoltoa ja sitten niiden asuntojen lamputtamista Paapan kanssa. Päiväkodin joulujuhlakin osui sopivasti tiistaiksi, keskiviikkona Otso olikin sitten kuumeessa. (Viljakin oli omien sanojensa mukaan toipumassa.)Vilja 5,5v oli perinteisessä joulujuhlassa kuin ajatus ja lauloi sydämensä pohjasta pitkiä, vaikeita laulunsanoja muiden lasten kanssa. Keskiviikkona, tyttären syntymäpäivänä tuli myönteinen vastaus vakuutusyhtiöstä ja samoin Parolan asunto vapautui; oli siinä lahjaa muiden lisäksi!
Sunnuntaina tuli muuttoauto ja kaksi muuttomiestä (toisella käsi kipsissä!), ystävä ja oma väki. Tavarat saatiin "pakettiin" ja perhe ehti vielä seurakunnan joulujuhlaan. Mumma ja Paappa viettivät vielä yön oikeassakodissa. Joulukortit olivat lähettämättä; ihanat postarit oli tilattu viime tipassa ja suurin osa puuttuikin, kun lopulta tulivat (Laskussa toki oli kaikki!) Mumma jo tällä ikää uskaltaa tarttua luuriin ja pirauttaa Koulukuvaan. Merkit saatiin ajoissa. Ja kortit postiin ennen klo 18 ja niinpä sain koekortin jo tänään:Tällä postimerkillä toivotan meille kaikille Hyvää ja rauhallista Jeesuksen syntymäpäivää!

10 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo postimerkki näin joulunaikaan. Kaikenlaisia on tullut nähtyä mutta tämä on uusi juttu.
Oikein rauhallista mutta iloista joulua.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kuinka omat "kiireet" tuntuvat äkkiä niin pieniltä.
Hienoja tunnelmakäsitöitä olet kuitenkin saanut viimeisteltyä. Hyvää ja rauhallista Joulua!

Heleena kirjoitti...

Kiitos kortista! Tunsin lapset, vaikka Otsosta on tullut isoo poika. Kiva idea. Mahdoton hässäkkä siellä on ollutjoten voin vain toivottaa: Rauhallista Joulunaikaa!

Äipän touhut kirjoitti...

Siunattua ja Rauhaisaa Joulua !

intsu kirjoitti...

Kiitos,Ihanaa Vapahtajamme syntymäjuhlaa Sinullekin!

Marleena kirjoitti...

Ihania jouluvaloja!
Toivotan Joulun valoa, rauhaa ja hyvää mieltä.

Sipi kirjoitti...

Hieno tuo valotaulu! Ja kranssi, mustat johdot siihen sopivatkin tosi hyvin..niita iloisen mustia valojahan ei vielä myydä :D
On teillä ollut melkoinen joulunalusaika! Nauttikaa nyt joulusta ja levätkää :)
Kiitos kauniista joulukortista!
..ja sain muuten sen "nosturinkin koko joulunajaksi ;)

Matleena kirjoitti...

Rauhallista joulunaikaa sinulle ja rakkaillesi! :)

TeSa kirjoitti...

Hyvää joulua sinulle.

Kaisa kirjoitti...

Levollista joulun ajan jatkoa! Koskahan mä saisin tartuttua edes paperinaruun ja roseelaitteeseen...