perjantai 23. maaliskuuta 2012

Satumaassa avoimet ovet

Olen pari - kolme vuotta käynyt kampaajalla Lappajärvellä, kun löysin täältä hyvän, mukavan ja idearikkaan kampaajan.   Satumaan Satu on laajentanut toimintaansa ja  opiskelee lisää hyvinvointialaa. Lisäksi hän on saanut yhteistyökumppaneita, jotka toimivat Satumaan kauniissa tiloissa.


Tänään Satumaassa oli avoimet ovet; esillä myös laukkuja, magneettikoruja, sisustustuotteita, kynttilöitä ja Aloe-tuotteita.Tässä kauniissa kampaamossa käyn leikkauttamassa, kiharruttamassa hiukseni ja purkamassa sydäntäni. Sinisessä tuolissa istun kärsimässä, kun Satu nyppii ylimääräisiä kulmakarvojani. Avoimesta ovesta näkyy LPG-laite, jossa hoidatin/tan ihonalaisia ja muita kipujani. (minähän olen "jokapaikankipeä")Täällä Anni esitteli Foreverin  AloeVera- tuotteita. Anni antaa Satumaan Hoitohuoneessa Life Detox puhdistushoitoja. Anni myi myös Stylenan laukkuja; yksi pieni olkalaukku lähti mukaani Satumaan Hoitohuoneessa oli Serafiini-sisutustuotteita; kuvassa aivan ihana puutarhakakkukori ja esillä oli vielä ihannampi valkoinen kori-kylmälaukku; kansiossa ihania nukenvaunuja (ei leikkikaluiksi, vaan ihanille posliininukeille!)Maalaisromanttisia pikkutavaroita, kauniita pyyhkeitä, pikkukaappeja, kelloja... Party Lite kynttilöitä ja muita kauniita esineitä oli tarjolla; jokainen ilmaiseen arvontaan osallistuja sai tuoksutuikkuja.


Satumaan avoimissa ovissa- ilmoituksessa oli luvattu myös yllätyksiä; osallistuin toki siihenkin: graffitilakatut kynnet! Ostin tuon ihanan Kultasuklaan enkelirasian, viis sisällöstä! Lisäksi runsaasta tarjoilusta maistoin pähkinä-vanilja-kahvia, Kultasuklaan luomusuklaata, italialaista kääretorttua, jaksamisjuomaa ( intiaanisokeria, ruususuolaa ja vettä) ja AloeVerajuomaa. Tarkoitukseni oli myös ostaa arpa, mutta sen unohdin. Autonkuljettajanikin käväisi kahvilla (= hoputtamassa) Energetixin kauniita, edullisia ja tyylikkäitä magneettikoruja tilasin kokeillakseni niiden vaikutusta "jokapaikan-sairauteeni", jolla on hieno nimi: fibromyalgia!Hoitohuoneen peräseinällä on kaunis maisematapetti ja oikeita kiviä. Kuva somistettu PartyLiten lyhdyllä. Hoitohuoneessa hoitoja antaa myös Marjo, joka taitaa hieronnan, vyöhyketerapian, jäsenkäsittelyn ja opiskelee myös muita hoitomuotoja. Marjo myi sitä Kultasuklaata ja sen enkelirasian! Marjo hieroo myös Itäkylän kylätalolla ja kotonaan Vimpelissä.


 Satumaan Kahvilan seinällä on taulu, jossa on sopiva mieteruno! Klikkaa kuvaa, niin saat selvää!


Kaikki tuote-esittelijät tulevat kotiin tai muuhun sopivaan paikkaan esittelemään tuotteitaan kotikutsuilla; nämä mukana olleet varmaan koko Etelä-Pohjanmaan alueelle!


Lisätty: Marjo, hieroja! ja lis: Marjon kotisivu ja Annin sivu 

6 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi kuinka IHANA paikka tuo "sinun" kampaamosi!

Matleena kirjoitti...

Onkin ihan nimensä väärti tuo liike! :)

Sipi kirjoitti...

Mielenkiintoisen oloinen paikka :)

JaanaM kirjoitti...

Magneettikorut auttavat! Ainakin minun hermosärky-hermovaurio-jalka-selkä-särkyyn!
Olen kokeillut kaikenmaailman "humpuukeja", toiset auttavat, toiset ei. Pidän silti itseäni ihan järkevänä ihmisenä :)
Kiitos esittelystä, tuolla olisi mukava poiketa!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Mitä, Lappajärveltä löytyy tuollainen paikka?
Olen muuten huomannut, että sinulla on hyvä hiustyyli (sana pitää sisällään sävyn, leikkauksen ja muut käsittely).

MiEiVi kirjoitti...

Hyvä kampaaja on hyvän ystävän veroinen löytö! Hukkasin muutama vuosi omani hetkeksi ja sain melkein paniikkikohtauksen! Blogissani on sinulle jotain! :)