perjantai 11. toukokuuta 2012

Kansalaisopiston kevätnäyttely 2Osallistuin kierrätysompeluun kevätkaudella. Koko ajan oli pelko, että kurssi loppuu vähäisen osallistujamäärän takia. Mutta saimme kuitenkin pitää sen suunniteltuun lopppuun;) 
Vähäinen osallistuminen on monen muunkin kurssin peikko! On todella inhottavaa koko ajan pelätä, että loppuuko vai jatkuuko. Pitäisi osallistujien olla sitoutuneita, ettei kesken lopeteta kursseja. Toki on ymmärrettäviä ja pakottaviakin syitä keskeyttämiseen. 
Kurssi oli muuten hyvä; opettaja osasi ja kehtasi sanoa, mitä jollekin vaatteelle pitäisi tehdä, samoin jotkut kurssikaverit. Alla olevien  80-luvun mekkojen muutokset on ryhmässä suunniteltuja. 


                                                                                              Essu on työni
Vasemmalla oleva hamekangas on odottanut ompeluaan vuosikausia! Lapsen essumekko on kankaana ollut kaapissa. Keltainen essuni on lasten pussilakanan päällinen. Kisu ja jänis ovat olleet paitoja. Pannumyssyssä on monenlaista kangasta.


Edessä oleva kanavatyö-hevosen pää on kirpparilöytö ja sai alleen kassin heppahullulle;) Vanhat pitsiliinat saivat uuden elämän kassien koristeina. 

                                                                                                             Mun työ
Vanhat farkut on uusiutuneet olkalaukuksi. Vuorina ent omistajan T-paita ;)
Annan laukun ent omistajalleen, jos hän haluaa...


                                                                    Mun työ
Kassin ja pikkuolkalaukun tein tyttärentyttären vaatakaapista pihistämistäni rikkinäisistä housuista. Pikkulaukku ja tasku takana ovat housujen reisitaskut.  Arvaan, että lapsi itkee: "Mun housut, mä tahdon mun housut enkä mitään tyhmää kassia..."            Nämä edustavat vaateompelun töitä.                     Keramiikkaa lahjaksi                                         Erilaisia patsaita!


                                                                 Korukiviä ja -koruja


                                                                                          3 mun nukkea ja 3 nallea
                                Nukkevitriini on aina yhtä ihana!Tänä vuonna oli myös muotoilukurssi. Sinne minäkin aion, jos se vielä järjestetään:)

Nuket ja nukkemuotoilut esiintyvät tarkemmin nukkeblogissani. Laitan tänne linkin, kun ehdin ne ladata... Nukkekodit ja nuket esittäytyvät nukkeblogissani ;)

4 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Ihania töitä. Kyllä vanhoista vaatteista saa sitten mainioita uusia juttuja.
Kunhan menen kotiin, on ihan pakko sukeltaa vaatekassien syvyyksiin. Muutama ideakin on jo vanhojen vaatteiden varalta.

intsu kirjoitti...

kauniita töitä. Voi olet ehtinyt saada siellä paljon aikaiseksi.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos tästä! Käveltiin näyttelylauantaina ohi, mutta Rytmikorjaamon kirppisen ja Hakaradion ja Fidan (siis kävellen tapahtuneen) kiertelyn jälkeen mut saatiin hädin tuskin kotiin... :)

Tunnustan olevani helposti juuri noita kesken-jättäjiä. Nyt pitäisi jo uskoa, että mulle ei vaan sovi mikään harrastus, jota on pakko toteuttaa joka viikko tiettynä päivänä tiettyyn aikaan...

Kati kirjoitti...

Hienot noi Viljan vanhan housut. Mutta kommenttisi lienee ihan oikea... Täytyy näyttää sille. Tosin kuvassa väri on niin erilainen, että mahtaako tunnistaa.
Farkkukassi on kanssa hieno.