maanantai 3. syyskuuta 2012

Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubin retki Jyväskylään

Käsityöklubin kuudes kesäretki, tällä kertaa kohti Jyväskylää alkoi Kauhavan Kangas-Aitan pihasta klo 8. Minä nousin autoon muuttokuormastamme (Mies vei samalla joskus mahdollisesti tarvittavaa tavaraa jemmaan Lappajärven tuvalle) Pitkämäen P-paikalla, jonne ehdin juuri sopivasti.


  Tällä komealla pikkubussilla ajelimme naisautonkuljettajanimme kohti Jyväskylää poiketen lounaalle Hirvaskankaan ABC:lle. Ruoka oli hyvää jopa kalakasvissyöjälle ;)


Jyväskylässä ajelimme Toivolan vanhalle pihalle, jossa Tiina on jo avannut Titityyn ovet. Molempiin olen tutustunut FB:n välityksellä ja Titityyn verkkokauppaan jo aiemminkin. Harmaa talo on Titityy:)

 
                                  Näkymä kuistilta sisään Seinällä äskeisen oviaukon vieressä Helin, joka menehtyi aivan liian varhain keskellä kesää, suunnittelema käsine ja Helin messuhartiahuivi. 


                         Talo täynnä lankaa ja kauniita värejä!


Ihanan värisiä parsintalankoja, joista varmaan tulisi kauniita nukensukkia!
Näitä pitää varmaan tilata verkkokaupasta. Ostin Rowanin Kidsilk Hazea tyttären projektiin, Heritage Paints-sukkalankaa, Allhemp3-hamppulankaa tiskiliinoihin ja KnitPro-kaapelin ja -vaihtopäät.


Toivolan pihan remonttityöt on vielä osittain kesken, liikkeitä avataan vähitellen; varsinaiset avajaiset on 30.9.2012.

Retkemme jatkui Suomen Käsityön museeon, josta seuraavalla kerralla...

Ps. löysin parikin hamenuttukuvaa, jotka laitan nuttujuttuuni!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä oli kiva reissu. Hyvää viikon jatkoa sinulle.T. Tarja

intsu kirjoitti...

Kiitos vain itsellesi kivasta matkaseurasta. Kiva kun on vähän erilaisia kuvia samasta retkestä,tulee laajempi näkökulma.

maikkili kirjoitti...

KOskettavia nuo Helin tekemät tuotteet...........koskaan ei voi tietää. Tuo Alhempin lanka on todella hyvää tiskiräteissä mulla on käytössä niistä aina joku.En käytä enää kaupan rättejä