lauantai 11. huhtikuuta 2009

Hyvää Pääsiäistä!

"Virvon, varvon, tuoreeks, terveeks! Vitsa sulle, palkka mulle!" virpoivat naapuruston lapset äsken. Minä sain pääsiäisvitsoja ja he Kindermunan trulliin. Yksi trulli ehti jo pettyneenä vetää kaffipannunsa pois, kun mulla oli kädessä viisi munaa, mutta olipa taskussa se kuudes!Tämän trullin tein joskus kymmenen vuotta sitten. Luuta on hiukan vuosien saatossa kärsinyt ja vaatteet haalistuneet. Kissa ja kahvipannu pudonneet kyydistä...


Näitä pääsiäiskanoja teimme joskus päiväkodissa, ihan pientenkin ryhmässä. Lakanakangasneliöön maalattu keltaisella, nokka ja "räpylät" kartongista, höyhentöyhtö ja liikkuvat silmät. Pään sisällä vanupallo.Paperinarukranssin tein sennarissa Kaarakan Talossa. Siinä on kaksi tulppaaniakin...

Vihreä kranssi vihreäreunaisessa lasiaukollisessa ovessa on vaikea saada näkyviin. Lasiaukollinen sisäovi ei paranna näkyvyyttä.


Radiossa juuri sanottiin, että voimme trullittaa ja pitää hauskaa, koska Jeesus pääsiäisenä antoi meille juhlan.

Siunattua , rauhallista Pääsiäistä meille kaikille!6 kommenttia:

Solveig kirjoitti...

Mä muistan lapsuudesta, että joku piti trullittamista kauhean pakanallisena. Parempi ajatus tuo radiosta tullut.

Meillä lapset isän kans trullireissulla,ja minä nautin hiljaisuudesta. Hirveä melu ja jännitys ennen lähtöä!

intsu kirjoitti...

Siunattua pääsiäistä myös Sinulle!

Heleena kirjoitti...

Mukava trulliporukka ja oliko joku poikakin mukana. Meillä käynyt tähän mennessä 29. Mahtava kranssi ja sopii hyvin teidän oveen. Teitkö tulppaaneja, luulin että ruusuja? Ja sitten huivi päähän ja Leenu kainaloon. Lorujakin osaat varmaan kymmeniä.Meillä on vielä kinderiä jäljellä. Ps. Oman kylän valakialla palakitaan kaikki trullit! Iloista Pääsiäistä!!!

seijap kirjoitti...

Oikein ihanaa ja siunattua pääsiäistä sinulle!

Matleena kirjoitti...

Meillä ei ole virpojia näkynyt, vaikka ollaan odoteltu. Palmusunnuntainahan tulimme vasta illalla kotiin, joten jos päivällä ovat yrittäneet, ei kukaan ole ollut paikalla. Toisaalta emme tiedä nykyisen asuinpakkamme tapaa, kun tämä on ensimmäinen pääsiäinen täällä. Namuja on kyllä varattu! ;)

Iloista pääsiäistä sinnekin!

Kaisa Ikola kirjoitti...

Ihanaa pääsiäistä!