keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Sytomyssykampanjasta Pohjanmaan radiossa 4.3. klo 15.30 jälkeen
Torstaina Sipi ja Malli ovat Pohjanmaan radiossa suorassa lähetyksessä haastateltavina sytomyssykampanjan ja muidenkin kädentaitojen takia. Toimittaja Terttu Karhumaa tulee tapaamaan meitä ennen Tikkuajien kokoontumista Herkkukonttiin. Toivottavasti ääni kestää, kun mulla on kurkku käheänä.

Viimeinen valmis myssyni Luxus Cottonia. Tähän riitti n 50g, kun on harvempaa; puolipylväsryhmän välissä 1kjs. Päälle virkkasin kiinteitä silmukoita koristeeksi ja reikien (osan) peittämiseksi. Pinkkiä lankaa jäi vielä koristekukkasta varten.


Tänään soittelimme Seinäjoen sairaalan syöpäosaston osastonhoitajan kanssa. Seinäjoella onkin kolme sytostaattihoitoja antavaa osastoa. Yhdestä olikin jo Tellulle soitettu, ettemme vaan unohda heitä. Vaikka sairaalassa on ns kylmämyssy (kaikille se ei sovi), niin sytomyssyille on jatkuva tarve. Aina tulee valitettavasti uusia tarvitsijoita!

Uusin kampanja: Tampereen yliopstolliseen sairaalaan julkistettu:
                   http://www.langantaikaa.vuodatus.net/blog/2399842/tays-n-sytomyssykampanja/

7 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hienoa! Lepuuta vain ääntäsi,että jaksaa näin hyvästä asiasta kertoa. Kuka tietää jos mukaan lähtee lisää tekijöitä, ja saadaan jokaisella osastolle myssyjä.

Matleena kirjoitti...

Hyvä juttu, että radionkin kautta saadaan kampanjalle julkisuutta! :) Ole "puhumislakossa" ja juo jotain lämmintä, ei kuumaa, ennen tilaisuutta, niin jospa äänesi kestäisi.

Sipi kirjoitti...

Hyvä tietää että kolmella osastolla annetaan hoitoja, se tarkoittaa että lisää myssyjä tarvitaan ja paljon..toivottavasti tämän ohjelman kuulijoista saadaan uusia myssyilijöitä mukaan kampanjaan :)

Heleena kirjoitti...

Hienoa !! Ollaan kuulolla!

seijap kirjoitti...

Kuuluipa hienosti. Oikein hyvä haastattelu.

Tellu kirjoitti...

Hyvin meni! Kangas-Aitassakin kuunneltiin.

leena kirjoitti...

Harmi etten kuullut.
Mutta kylläpä on kivoja virkkausideoita. t.leenah