maanantai 23. maaliskuuta 2009

Blogini toinen tunnustus, nyt Vartahilta

Toivottavasti olen voinut tuottaa joillekin hyvääkin mieltä, jos joskus kauhistustakin! "Jotkut eläimet!"


Tämän sain ystävältäni Heleenalta, jonka kanssa käymme yhdessä monissa "jutuissa", joista suurimmasta sitten toukokuussa. Iso KIITOS! Heleena opasti myös minua saamaan tämän tunnustuksen tänne, vaikkakin kesti monta päivää ennenkuin pääsin sitten koneelle. Meillä oli nettikatkos to-ma! Tartuin Anvian tarjoukseen nostaa nettinopeus 8M:aan, mutta siitä ei verkossa oleva kokovanha pöytäkoneemme tykännyt, imi kai osan nopeudesta ja kannettava lakkasi toimimasta. Anvian miehet saivat tehdä kauan hommia ennenkuin syy löytyi. Pöytäkoneemme on "varastohuoneessa" lankakasojen takana; siellä olivat saaneet ryömiä pöydän alla. Onneksi en ollut kotona! Olivat lähettäneet terveisiä, jos vähän kulkureittiä seuraavaksi kerraksi raivaisin. Eivät olleet edes luulleet, että ko omaisuus olisi ollut kotona olleen Miehen! Miksei?


Tunnustusta jaetaan myös eteenpäin. Haluan antaa sen Hetkiä Heimolasta Seijalle, jonka blogi on ensimmäinen käsityöblogi, johon Neulomon sivuilta löysin!


Toisen haluan ojentaa tikkuaja-Solveigille Hitaus-blogista!

Ensimmäisen tunnustuksen blogini sai marraskuussa ystävältäni Intsulta, mutta en saanut sitä tänne silloin. Yritän laittaa sen tuonne sivuun...2 kommenttia:

seijap kirjoitti...

KIITOS!

Heleena kirjoitti...

Hyvää mieltä olen kerännyt täältä itselleni syrpyskoppakaupalla.ja se yksi "hyi kauhia" pysyy kyllä mielessä. Mukavaa, että saivat yhteydet kuntoon ja voimme odotella uusia juttuja.