lauantai 18. huhtikuuta 2009

Tapion kaupassa lankaa ihailemassa!?

Kauan odotettu ja suunniteltu retkiaamu Tapion kauppaan lankoja ihailemaan yhdessä muiden Novitaklubilaisten kanssa koitti; maa valkoisena, pakkasta -5. Juuri eilen auringon paistaessa vihreälle ruohikolle Mies vaihtoi kesärenkaat autoihin. Molempiin, koska oli helpompi ottaa kaikki kesäpyörät ahtaasta autotallin nurkasta (talli täynnä muiden kuin Miehen tavaraa, paitsi ne yhdet renkaat).

Siispä viestejä Heleenalle, onko teillä jne; onneksi heillä oli! Paulan autolla matkasimme Pohjaan, vaihdoimme siellä Heleenan kyytiin, sitten Intsu Anttilan nurkalta ja kohti Päntänettä Ilmajoen ja Kurikan kautta; me kun olemme syntyjämme ilimajokisia H ja mä. Isot tiet olivat sulia ja kuivia, mutta pikkutiet jäässä.

Olimme hyvissä ajoin Tapiolla, Satu Härmästä ja Tinttara Kauhajoelta tulivat pian. Nautimme voileipää ja kahvia ja sitten ostoksille. Ensin tein ystävien ostokset: Ratulle muutamia keriä ja Päiville muutamia kymmeniä. Nuoremmalle Pojalle villapaitalangaksi jotain hyvää punaista: Floricaa, dominopalapeittoihin Jussia ja Maijaa erikoistarjouksista, Muskatia pontsoon, Kaffe Fassetin Regiaa ja vaaleanpunaista tylliä prinsessan tarpeisiinNäitäkin olisi tehnyt mieli:

Mamboa on vielä!

Mamboa täälläkin ja monia muita...


Ihanan harmonisia värisävyjä...


Cannesia...Mitä kaikkea ihanuuksia täällä...


Rose Mohairia...


Tässä kärryni lähtövalmiina

Alhaalla ne bonukset: Ensimmäisellä setelillä suklaata, toisella ja kolmannella suklaata tai lankaa, siis kolmen rasian paketti suklaata ja kuusi kerää Jengaa, jolla olisin "kiusannut" Kaisaa, jos hän itse olisi tullut lankansa hakemaan. Kaisahan on pipi; mutta katsokaa, onko enää!
Takaisin kotiin menimme siis Jalasjärven kautta; yllätys, yllätys, karttahaku ilmoitti sen olevan nopein tie; mutta varsinainen syy oli tietysti Kaisan lankojen kotiin saattaminen. Voi, miten siellä oli kylmä tuuli, kun pitihän meidän ihailla Kaisan talon kauppojen ikkunoita. Olen aivastellut kotiin tultuani ja palellut...Heleenan farkun takakontti: vielä olisi lankaa mahtunut!!!!
Tänä aamuna sain viestin Heleenalta: oletko lukenut Ilkkaa, sivu 7? No, pian katsomaan. Siellä esitellään Kansalaisopiston Kevätnäyttelyä mun Pikkutytölläni!Ja mitä siellä tapahtui, kuulette suraavalla kerralla!
9 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ottaen huomioon, että tilipäivään on 1,5 viikkoa, olen lopulta kiitollinen että kävi näin! :D Kummasti ne langat oloa paransivat... Yritä sinäkin nyt toipua!!

AnneM kirjoitti...

siis mulla meni ihan ohi te "paikalliset". Langat sai mut ihan sekaisin :O

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Vau mitkä lankamäärät!

TeSa kirjoitti...

Voi kuinka ihana matka teillä onkaan ollut.
Nukkesi on kaunis, mekkoa myöden.

Matleena kirjoitti...

Voi kun teillä oli ihana matka! Ja mitkä lankamäärät! ;)

Kyllä Kaisa nyt varmaan paranee, kun sai noin ihanaa lääkettä! ;) Toivottavasti sinä et tule yhtä kipeksi kuin Kaisa. :o

intsu kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta ja niin kivasta , hauskasta päivästä. Sulla paljon ihania lankakuvia! Ja ostoskärrykin on ihailtavan muhkea! Voi että mua harmitta,kun en millään ehdi sinne teidän näyttelyyn!

Heleena kirjoitti...

Ilta meni toipuessa tuosta väripläjäyksestä ja lankaihanuuksista. Sinun kuvasi ovat onneksi eri puolilta kauppaa, kun tuntuu etten ole noita nähnytkään. Seuraavalla kerralla sitten....
Jotain on jo "vartahilla".... Kiitos mukavasta päivästä!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Onneksi sitten löytyi talvirenkailla varuestettu auto! Tulitte nimittäin mieleen siinä lauantai-aamulla, kun ihmettelin miten tässä pääsee mihinkään omilla kesärenkailla.

seijap kirjoitti...

Kiva matkakertomus. Minä olin käymässä Tallinnassa (passi mukana ;-)) Koitan saada blogattua tänään.