perjantai 22. elokuuta 2008

Viljan Tomten, Tonttunen

Viljan Tonttunen valmistui viiveellä, koska lanka lopppui kesken. Lanka on Titityystä Karaokea, joka on 50% soijasilkkiä ja 50% villaa. Lankaa kului 350g, 50g/100m. Puikot KnitPicks 4. Ohje on katsottu kuvista. Tämä on 4v Prinsessalle muokattu, joten vähän röyhelöä helmassa. Värit kuvissa eivät ole ihan aidot. Napitkin jäivät Kotiin, vaikka ne pussitin valmiiksi.Toivottavasti kelpaa päiväkotimatkatakiksi! Otson Tonttunen on odottanut tämän valmistumista. Täytynee etsiä Nissistä, Lappajärven kirkonkylä, uudet napit, että saan paketin postiin täältä Mökiltä.

Kuvat olisivat voineet olla toisenlaisessa järjestyksessä, valmis takki viimeiseksi. Paljon on minulla opittavaa Blogistaniassa!

8 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Voi, kuinka kaunis. Kyllä varmaan kelpaa. Ainakin on niin tyttömäisen oloinen.

Intsu kirjoitti...

Kaunis on viljan tonttunen! Valitsemasi värit sopi hyvin. Kivaa viikonloppua!

Heleena kirjoitti...

Kyllä Viljan kelpaa, kun on Mumman tekemä hieno "prinsessatonttunen".

jonskulainen kirjoitti...

Tuo on tosi kiva! Mä olen ihaillut tuota mallia muissakin blogeissa, mutta en ole uskaltanut alkaa soveltamaan omasta päästä. Jää vielä värkkiä ylikin.. :)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kaunis on! Tomten on tosi kiva malli. Kuvajärjestys on vapaavalintainen, ensin voi olla ykstyiskohdat ja sitten lopputulos tai päinvastoin. Eikä sitä aina jaksa viimeisen päälle kaikkia postauksia tehdä en minä ainakaan.

Satu H kirjoitti...

ihana. :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Aivan ihana villatakki!!!

hekku kirjoitti...

Kyllä on kaunis!