perjantai 9. heinäkuuta 2010

Yhteisneulontana Kaisa-morsiolle aamunuttu

Vihdoin viimein, ettei aivan viime tippaan jää:Kaisalle:
Kaisa Ikola-fanit Kauhavalta, Tikkuajista ja Facebookista ovat pyynnöstäni lähettäneet neulomiaan tiskiliinoja ja olen niistä koonnut nutun, jota voinet käyttää aamukaffilla (tuuletus)parvekkeella ja vaikka missä! Tarkoituksena on, että saat purkaa helmasta Samille aina uuden liinan, kun hän entisen on kuluttanut ja pessyt puhki!
Koska päässäni on enemmän ideoita kuin muistia, unohdin, että kudoit kasan tiskiliinoja viime talvena. Ne voitkin nyt lahjoittaa pois!
Oli toki tarkoitus, että Tikkuajat olisivat järjestäneet Sinulle pikkupolttarit tai osallistuneet virallisiisi, mutta oikeaa aikaa ei löytynyt.
Salapoliisityötä vaati sekin, että olemme nyt saaneet Sinut kiinni.
Koska olet salaperäisesti blogannut vain Kaasosta, aloitin kyselyn varmasti tietämästäni henkilöstä eli veljestäsi. Olen jo aiemmin tilannut Eniro-palvelun, joten sinne... Hannu ei kuitenkaan vastannut puhelimeen. Seuraavana oli vuorossa Vaiskai, joka oli varattu. Kun yritin muistella, oletko maininnut Anoppiasi nimeltä, Vaiskai soitti. Hän tiesi Anopin nimen! Tuli siinä kerrottua myös kummitädeistä ja sairaanhoidosta. Siispä Eniroon: oli vähän monta Viitalaa Jalasjärvellä. Soitin ensimmäiselle Tertulle: onko Sami teidän poika ja menossa... Oli oikea, mutta hän tiesi vain, että lähdette keskiviikko-aamuna Lapualle, ei Kaasoa, vihkipaikka piti arvuutella, koska ei ollut lasit päässä, kuten ei myöskään Apella!
Hannulle taas! Hannu muisti lopulta Kaason nimen! Muttei tiennyt muuta! Siispä Eniroon. Mutta missä se Kaaso asuu? Ei Lapualla. Otan pelkän nimen. 18 tulosta; kaksi numeroa Seinäjoella asuvalle Merville. Valitsen kotikännykältä vaikuttavan. Osui! Mutta Mervi ei ollutkaan tulossa ennen lauantaita eikä tiennyt aikatauluista enempää kuin minä luettuani Tuumooksia.Siispä Mervi soittamaan Kaisalle! Eikä saanut varmuutta! Mutta arvuuttelua, että perjantaina kymmeneltä. (Mun olisi vain meidän maalla tarvinnut kysyä Kälyltäni, että kukahan se mahtaa olla Kaisan Kaaso, hän olisi varmaan tiennyt; niin pieni on tämä maailma!) Eilen Facebook kertoi, että avaimen saakin jo keskiviikkona, mutta kun lähdin puutarhajuhliin, ei Kaisa vielä ollut vastannut, että onko paljon töitä, siis mennäänkö Hautasen koululle vielä perjantaina ja mihin aikaan?
Eikä kertonut sitä illallakaan. Olin sopinut jo Sipin ja Päivin kanssa, kuten myös Intsun kanssa,että tulemme Lapualle kymmeneltä. (Intsulle tuli kuitenkin kaksi lastenlasta hoitoon perjantaina!)
FB kertoi Kaisan loikovan vanhassa tyttöhuoneessaan lukemassa Hopehäitä, joten aamulla soitto Hannulle ja utelu, koskahan he menevät Hautaseen?
Puolilta päivin olisivat menossa; Hannu varmisti asian Samilta. Vaikka olin jo vähän vinkannut Tuumooksissa viimeistään perjantaina jotain vielä tapahtuvan, mutta Kaisahan ei sitä kuullut! niin ei heillä ollut kameraa mukana. Osa kuvista on sulhasen ottamia:


Hautasen talo, hääjuhlapaikka


Kaisa ja Sami kahvittelevat tulevana smaragdihääpäivänänsä!


Saavuttuamme Hautaseen ja salapoliisityön selostaneena pääsimme lopulta pääasiaan, taustalla Päivi ja Sipi, Sami kameran takana


Vauhdikkaasti,


entinen Tarhantäti puettaa...
(ei Kaisan)


 Kaisa odottaa...


ja täti puettaa
(miksei kukaan sanonut tädille, että vetäisit vähän paitaasi!?)


Kaisa poseeraa edestä


ja takaa.


Taskuista löytyi vielä lisää liinoja!

 
Jos näistä yhden raaskisi lauantaina???


 Aamunuttu jäi tuolille häälahjapöydän viereen odottamaan huomista hääpäivää!
Vielä maljat ja halaukset ja jätimme nuorenparin Pitopalvelun kanssa miettimään kattauksia...


Hyvää, onnellista, siunaus- ja muistorikasta hääjuhlaa teille Kaisa ja Sami!


Mukana ainakin: Maija-Liisa, Maire, Maila, Kyllikki, Helinä, Hannele, Tarja, Intsu, Päivi, Sipi, Heleena, Marjo, Mari, Rippa, Hellevi, Marja, Kerttu, Marsu, SeijaP, Satu, Palaga, Tarjuska, Tuula, Ibiza, Rattu, Matleena ja Malli. Niin ja Hepsi; onneksi hänen liinassaan on lappunen, niin Kaisa tietää.


Jos nimesi puuttuu, ilmoita heti Mallille!

15 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos Malli, kun organisoit tämänkin asian: D oli ihanaa lukea viitan luovutuksesta kuvien kanssa- kiitos siis myös kuvaajallesi!

Satu U kirjoitti...

Hih, hieno siitä tuli!! Kiitos Malli organisoinnista!!! (bongasin jopa oman tilkkuni kuvasta, hauskaa!)

Liinu kirjoitti...

Kiitos, Malli! JA KAisalle on tunnustettava, että Malli kutsui kyllä minutkin mukaan, mutta mä vaan en saanu äntihin, niinkun tavallista.

Ihana juttu :)

Kaisa kirjoitti...

Voi teitä ihanaisia, mä olen aivan otettu!! Nuttu ei jäänyt suinkaan tuohon tuolinkarmille, vaan se on nyt henkarissa ikkunalla lahjapöydän yläpuolella todellisena katseenvangitsijana. KIITOS Mallille ja teille kaikille!!!!

Matleena kirjoitti...

Olipa ihana juttu viitan luovutuksesta! Kiitos, Malli, siitä sinulle! Sinä olisit ilmiselvästi voinut valita kirjallisenkin uran tuon tarhantädin asemesta. Mutta oli siis tosi mukava lukea ja nähdä tuo viitta valmiina. ;)

Seijasisko kirjoitti...

Aivan ihana , hauska yllätyslahja Kaisalle neuleystäviltä!

Anonyymi kirjoitti...

Hellevi sanoi
Kiitos malli sinulle taas ihanien asioiden hoidosta. Oli mukava ja oikein jännittävää lukea kertomustasi.Hyvää kesän jatkoa.

Sipi kirjoitti...

Kiitos Malli hauskasta "häätakki ideastasi, sen kokoamisesta ja nuo lopuksi lisäämäsi kukkaset kruunasivat koko komeuden!
Asusta tuli todella Upea :)

Oli mukava olla mukana tässäkin projektissa :)

"Ibiza" kirjoitti...

Kiitos, Malli kokoamistyöstä ja organisoinnista, On siinä vähäksi aikaa tiskiliinoja joita saa käyttää.

Hepsi kirjoitti...

Ihana juttu ja ihana tuli nutusta! Kiitos sinulle!
ps. miun nimi puuttuu =)

malli45 kirjoitti...

Anteeksi; Hepsi. Ilmoitin jo Kaisalle!

Anonyymi kirjoitti...

Idea oli hauska ja hyvin toteutettu. Lappujahan oli paljon. Yritin tietysti omaani etsiä, mutta ei pistänyt silmään.
terv. Rattu

malli45 kirjoitti...

Rattu, katsopa Kaisan vasemmalle olkapäälle. Se on huivissa. Kaisa ja Sami vielä katsoivat sitä sun lappuasi!

Rippa kirjoitti...

Kiitos Malli upeasti toteutettu ja aivan mahtava idea.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniista ajatuksesta hieno tulos!