tiistai 17. elokuuta 2010

Kaisan aamunutusta ja Otson piposta

                         
 Kaisa kuvasi Kerällä-blogiinsa kaikki Kaisa-fanien ja -ystävien  neulomat tiskiliinat eli -rätit, joista kokosin hänelle tämän aamunutun: 
 jos nyt joku ei vielä ole omaa rättiään nähnyt!


   Aamunutun luovutuksesta täälläkin, kuten myös Kerällä

Mieheni väittää, että aikani menee Facebookissa, mutta samalla kun hoidan farmejani ja Adoptio-lasta myös kudon ja virkkaan. Lisäksi katson televisiota hänen seurakseen; kaikkea siis samalla. Tv on tietokoneen takana muutaman metrin päässä.


Adoptio-lapsi Otso Topias ja Kultis


Yksi farmini: FarmVille; se on kasvanut kuudesta peltotilkusta hoidossani vuoden kuluessa tällaiseksi. Kovalla työllä ja Naapureitten lahjoilla se alkaisi olla valmis, mutta FV tuo koko ajan uutta koukuttavaa farmeille!


Otso Kaarlo Taavetille neulomani pipo, sopinee myös pyöräilykypärän alle; lapsethan kuljetetaan pääsääntöisesti pyöräkärryissä Päiväkotiin, jonne on matkaa n 10 km kotoa.


Tässä kauluri


Tässä kauluri lähinnä oikean värisenä, harmaa, ruskea ja musta piristeenä. Kaarakka-ystävä Leena sanoi johonkin laittavansa iloisen mustaa! Ihan totta se piristää!  Lankana Viking Baby ull, pyöröpuikko puikko 3, 40 cm , malli kokemuksen tuomaa...

5 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Onpas kivan näköinen myssy ja kauluri samaan settiin. Niin on mummi ajatellut lastenlastaan,että ei pienen tulisi kylmä.

Sipi kirjoitti...

Komea on farmisi :)
Kiva ja lämmin pipo/kauluri setti, niitä aina tarvitaan..nytkin on jo aamut melkoisen viileitä.

Matleena kirjoitti...

Vai olet sinä oikein farmeri! ;D Meikä ei sen päälle ymmässrä mitään. Noo-o on minulle joskus yksi farmi esitelty. ;) FB:ssa olen sen verran ollut, kun poika ja miniä pitkän ulkomaanmatkansa aikana laittoivat sinne matkakuviaan kaikkien nähtäväksi, niin pitihän minunkin silloin mennä mukaan. Sen jälkeen ole aina joskus käynyt kurkkaamassa.

Kyllä on mummi tehnyt lämpimät ja nätit syysvarusteet pojalle vilpoisia! :)

Kaisa kirjoitti...

Etkö tule kokeilemaan FrontierVilleä? Se on FarmVilleä hauskempi... :)

vilukissi kirjoitti...

Uskon, että Kaisa on tyytyväinen aamunuttuunsa, se on taatusti pehmeä! Mukava neulos myssyssä ja kalurissa. Miehesi ei nyt ymmärrä, että nainen voi tehdä samanaikaisesti monta asiaa yhtäaikaa!