tiistai 24. elokuuta 2010

Kansalasiopistoon ja muu tiedonantoSeinäjoen Kansalaisopistossa on toista kertaa netti-ilmoittautuminen. Toki voi soittaa ja köydä paikanpäälläkin. Ilmoittautua voi edelleen..


Tämähän oli jännittävää kuin vaaleissa: olet saamassa paikan... Sainkin paikan kaikkiin, joihin ilmoittauduin, tosin johonkin oli 3. vara ja toiseen 2. vara. ( Yllänäkyviin sain paikan heti) Tänäaamuna sain ennen kahdeksaa tekstiviestejä Opistolta, että pääsin kaikkiin haluamiini; ja ehtimiini.Pari viikkoa sitten, kun ajelin meidän maalle päin, yhtäkkiä havahduin salaman välähdykseen! Ei pitäisi antaa kenenkään niin paljon häiritä mieltään, ettei huomaa 60:n rajoitusta ajallaan.

En ole ennen tällaista paperia nähnyt ja ajattelin täällä käyvän muitakin kilttejä tyttöjä, niin laitoin näkyville!

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Miten sinä voit saada huomautuksen kun ajat 65 km/h ja samaan aikaan tuolla tien päällä posotetaan toistasataa, ainakin oman auton liikkumisnopeuden perusteella laskettuna? Eikö ne ikinä jää kiinni??

Sipi kirjoitti...

Hienoa että pääsit kaikille kursseille mille halusitkin :)

Ihmettelen samaa kuin Kaisa,noin pieni ylitys ja tulee huomatutus.. meidänkin ohi ajetaan kaiken aikaa kahtasataa vaikka on 40 nopeusrajoitus, eikä poliiseja näy koskaan :0

malli45 kirjoitti...

Niinpä, mutta salama välähti! Varauduin jo isoonkin sakkoon, kun tytär pelotteli. Tosin nuorempi poikani oli kans ajanut huomautus-ylinopeutta.

intsu kirjoitti...

Jaa,jaa niin kävi Mallille,että poliisisetä on huomauttanut!? Sä olet ahkera,kun jaksat taas mennä monille kursseille. Kiva,että pääsit haluamillesi. Minun blogissani on sinulle yksi juttu:)