perjantai 18. maaliskuuta 2011

TunnustuksiaVillasukat ja pipa-bloggaaja antoi minulle tämän tunnustuksen, jonka mukaan  pitää kertoa itsestään seitsemän asiaa:

1. Minun turvani on ikiaikojen Jumala
2. Opiskeluaikainen ja viisi vuotta sitten uusittu ystävyys katkesi ystävän kuoltua äkillisesti vakavan sairauden hoidon aikana tulleeseen äkilliseen tartuntatautiin. Leena vakaasti uskoi paranevansa, mutta... Kuinka suuri onkaan perheen ja omaisten suru, kun minäkin suren näin paljon.
3. 3 v:na päätin, etten mene naimisiin, mutta lapsen tahdon. Elämä ei  mennyt ihan näin...
4. Jos (kun) en yöllä saa unta sisustan uutta tulevaa kotiani (tähän tarvitaan lottovoitto) Hämeenlinnassa. Lapsenlapset asuvat Hattulassa.
5. Kansalaisopiston kursseilla harrastan erilaisten nukkien ja pehmoeläinten tekoa ja niiden puettamista. Myös nukkekodin sisustuskurssilla käyn ja teen nukkistavaroita. Mulle tuleekin kiire, että saan nuket puettua ja sohvat päällystettyä ennen Opiston näyttelyä.
6. Ajoittain luen paljon kirjoja. Omiakin on paljon, mutta myös kirjastosta lainaan.
7. Olen aloittanut vähähiilarisen ruokavalion. Pitäisi aloittaa myös liikunnallisia harjoituksia. Sain sisareltani hänelle suuria, kauniita vaatteita; entäs jos ne käyvät mullekin isoiksi!? 


Tyttärenpoika Otso 3,5v on luonamme muutaman päivän. Nyt hän istuu viereisellä koneella leipoen virtuaalisia kakkuja, joita isosiskokin on tehnyt satoja...