torstai 2. helmikuuta 2012

Arvontavoitot


 Laitoin arvonnan joukukuussa, kun kävijäluku läheni 55555! 
   Satu bongasi luvun ja sai toivomansa Hiiritossutarvikepaketin  Rustoopuorista jo jouluksi kotiin.

Taina taas voitti arpajaiset ja toivoi  Koto-kuosista pikku-Jenkkikassia. Laitoin kassiin kolme kerää sinisävyistä Novitan Papagenaa.



Kaarakan Taitokeskuksessa on  aina uuden työkauden avajaiset, joissa on myös myyntiä. Tilaisuus alkaa klo 10. Menin sinne vasta klo 15 matkalla Tikkuajiin. Myytävää oli vielä jäljellä kaikissa pöydissä. Hinnat 1€:Sta 10:een. 
Uskokaa tai älkää ylläoleva laukku oli vielä viiden tunnin jälkeen!!! myytävänä, vaan ei ollut enää, kun sen näin! Siis 10 €:a neulottu ja huovutettu mallikappale laukusta, joita jotkut Tikkuajat ovat tehneet; minä aikonut ja eräs TV:stä tuttu aikoo! Hänkin oli katsellut laukkua, mutta... Laukku siis odotti minua! Sopii mustaan villakangastakkiini hyvin! Tosin hihnat olisivat saaneet olla pidemmät; saattavat pidentyäkin, kunhan muistan ostaa Fritidsgarnia. Laukun ohjeita saa Rustoopuorista lankojen mukana! Mulla on tekeillä vetoketjullinen vuori laukkuuun. No niin, ne hihnat pitäisi ensin uusia, varmaan!?



Jouluamaryllikseni kasvatti kolmannenkin kukkavarren; kukka kukki vielä pari viikkoa maljakossa.

5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hienot palkinnot! Ja tuo huovutettu laukku, aivan mahtava löytö!..se on niin erikoinen ja hieno että sen kanssa kulkiessa saa oudommatkin ihmiset kanssaan juttelemaan ;)
Omani on ollut kovassa käytössä ja yksi pidetyimmistä laukuistani ikinä :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat palkinnot. Mukavaa viikonloppua Sinulle

KristiinaS kirjoitti...

Hei! Piiiitkästä aikaa tulin täällä käymään. Paljon kaikkea kivaa yms. Hienon lankakaupan ootte saaneet. Lankakauppoja alkaa nyt putkahtelemaan sinne ja tänne. Hyvä asia.
Aikas kivannäköinen tuo jenkkikassi ja ostamasi laukku olikin tosi edullinen ja uniikki.

Marleena kirjoitti...

Huikea lankakauppa1

Hyvää Ystävänpäivää! :-D

Taina kirjoitti...

Kiitos vielä ihanasta jenkki kassista. Ihmiset ovat tulee sanoo mulle, että ompa sopö kassi. Olen niin onnellinen, kun voitin kassin. Nukkekoti Jie