keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Sytomyssy-Ystävänpäiväkäynti Seinäjoen sairaalassaSipin sohvalla 145 sytomyssyn kasa mennossa Seinäjoen sairaalaan; osa kuvattu aiemmin mun blogissani ja osa muiden Tikkuajien blogeissa.


    Ilmajoen eläkeläiset olivat tuoneet Kaarakkaan 50 myssyä! Nämä


                                                                    ja nämä                                                   ja nämä


                                               ja nämä


  
                            ja tämän kauniin neulemyssyn


                       ja tämän, jossa hauska raita hapsulangasta


                       ja tämän kauniin raitaneulemyssyn


                       ja tämän ketjusilmukoilla koristellun myssyn


                  ja vielä nämä irtokukat kiinnitettäviksi myssyihin!


                  Tikkuaja- Hellevi teki nämä kolme tähän satsiin


Neulomani huivi, ohje Seijasiskon sytomyssyohjelistalta, lankana PuroBatik
TiinaH:n  raverlylinkki (englanninkielinen)Nämä myssyt ompelin Opiston kierrätysompelukurssilla. Kankaat ovat lojuneet kaapissani monta vuotta ja on tavallaan kierrätysta, kun ei ole juuri nyt ostettuja. Raitakankaat ovat aitoa Marikangasta. Trikoota tuo viideskin.


Vaaleanpunainen lippis-ohje on myös Seijasiskon listalta, Tintin luomuksista
Tämä on tarkoitettu miehelle, on iso ja "poikien värinen". Lankana Novitan Tennessee, jota ostin tummansinisenä Minimanin alekorista ja vaaleansinisen ja kaksi muuta väriä (myssyt keskentekoisia) sain Kauhavan Kangas-Aitan Kirstiltä, kun mulla ei ollut rahaa (eikä ajokorttia) mukana viime kerralla Neuleklubi-tapaamisessa.


 Saimme Sipin kanssa liikuntaakin Seinäjoen sairaalassa, kun aioimme viedä myssyjä ensin Naistentaudeille, mutta kaikki? syöpähoidot annetaankin nyt Syöpäosastolla. Siispä takaisin pitkiä käytäviä. Ajoimme me ylös neljänteen hissillä 00-kerroksesta. Sitten siellä etsimme hoitajia ja lopulta yksi löytyi kurkistettuamme hoitohuoneeseen. Ovet olivat toki auki käytävälle. 
Entisiä myssyjä oli vielä, mutta kuten hoitajakin sanoi: uusia potilaita tulee koko ajan lisää. Hän oli mielissään pussiemme sisällöistä. Kahvilta tulevat hoitajat saivat sitten tutustua myssyihin lähemmin...


Miesten myssyjä saisi olla enemmän.
Olihan ilmajokelaistenkin pussissa muutamia miehille sopivia pipoja!


Kiitos kaikille tekijöille!

9 kommenttia:

intsu kirjoitti...

On tuo hieno ja mahtava määrä myssyjä! Ihana asia! Sä aina ajattelet toisia ja jaksat edesauttaa näitä hyviä asioita muiden hyväksi.
Muuten hyvä,kun sun "Kaarakan " laukkusi on esillä täällä,niin saan vähän katsoa kukkien ja lehtien kiinnityksiä.

Matleena kirjoitti...

Voi miten mukavan määrän saitte kasaan myssyjä! Ja kun saitte liikuntaakin niitä viedessä, niin saatte taas istua paremmalla omalla tunnolla käsitöiden pariin. ;D

Sipi kirjoitti...

Mukava määrä saatiin myssyjä viedä..ja liikuntaakin tosiaan saatiin siinä sivussa joten kaksi hyvää asiaa tuli samalla kertaa ;)
On se upeaa että niin moni on innostunut tekemään näitä sytomyssyjä! Hienoja,erimalleilla ja väreillä tehtyjä..ja hauska kun oli noita kukkiakin joku pistänyt mukaan, voi halukkaat koristella myssynsä ihan oman maun mukaisiksi :)

Seijasisko kirjoitti...

Mahtavasti myssyjä.Hienoa!

Marita kirjoitti...

Isossakyrössä on nyt valmiina 80 kpl, Paula vie ne suoraan sairaalaan.Teen paraikaa isoa miesten myssyä.

Tintti kirjoitti...

Ihana läjä myssyjä!

Susu kirjoitti...

Kauniita myssyjä mukava määrä teilläkin! Hieno juttu!

Hanski kirjoitti...

Vau, en tiennytkään että seinäjoellakin kerätään näitä myssyjä :) kiinnostusta olisi kyllä tehdä niitä itsekkin. Niistä oikeen huokuu lämpö kun ne on tehty niin suurella ajatuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Upeat määrät olette myssyjä tehneet ja toimittaneet! Ne ilahduttavat varmasti aina saajaansa. Äitini sai sytomyssyn, seikä siihen sopivan huivin Seinäjoelta v. 2011, ja oli niistä todella ilahtunut. Kamalan sairauden keskellä tuntui upealta, että joku - ventovieraskin - on häntä lämmöllä ajatellut.

Tästä innostuneena olen nyt itse etsimässä kivoja ohjeita, millä voisin kantaa oman korteni hyväntekeväisyyskekoon. Aloitin pienestä, eli vauvamyssyistä, jotka aion lahjoittaa HUS:n alueelle (täällä kun asustan, ja olen kuullut, että niistä säästetään).

Mukavaa syksyn jatkoa/ talven alkua kaikille!

t. Anonyymi Ohikulkija/ Verkkosurffaaja :)