perjantai 7. marraskuuta 2008

Omituisten otusten kerho?

Toisen haasteeni sain Matleenalta:

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Omituisuus 1. Hamsterointi. Kerään mm NallePuheja ystävineen, joilla Vilja on tässä leikkimässä. Lankaa on varmaan sata kiloa, muttei koskaan sitä, mitä tarvitsisi. Papereita mm luottamusmiesajoiltani, Tehy, kymmeniä kiloja. Lasten tavaroitakin paikat täynnä.

2. Neule- ja käsityöt vievät paljon aikaani. Pelkään, etten ehdi tehdä eläissäni kaikkea, siksi varonkin uusia haasteita; kuten tilkkutöitä, mutta vakavalta vaikuttaa: omistan tilkkutyövälineitä, -kirjoja ja -kankaita...


Alla: Viljan 2v:na tilaama väriävaihtava leguaani, jolla osallistuin Hesarin käsityökilpaan, oliko se vasta viime syksynä?
3. Olen ollut kiinni karkinnälässä, kunnes kävin "taputteluterapiassa". Mutta koskaan en ole pitänyt salmiakista, kaikki muu on ollut herkkua: suklaa, marmelardi, lakut.....
Omituisuus: ei salmiakkia! Kuvassa Sveitsin nuket: vauvaversiot, vaikka toisella onkin Viljan toivomus-tukka.
4. Pelaan tietsikalla Pasiansseja: Mahjongeja, Spideriä yms.

Kuvassa Sirpa Ala-Loukon muovaama nukke: Fanny, jonka olen maalannut, ommellut vartalon ja tehnyt vaatteet. Kengät on ihan amerikkalaiset.
5. Olen ruvennut toistaiseksi "Äidiksi" 10v vanhemmalle veljelleni: vien ruokaa hänelle ja pihalinnuille, siivoan, pesen pyykkiä, komennan suihkuun, pesen ja leikkaan hiukset, komennan pukemaan jne ,mitä äiti tekee poikansa eteen....


Kuvassa kolme tekemääni nukkea:kaksoset Sirpan muovaamia, poikaparalta on tukka leikkaamatta ja vaatteet edelleen tekemättä. Keskellä olevan nuken aihio on venäläistä alkuperää, muistuttaa minua 60v sitten. Oikealla on Martta-Bebe, jonka ostin valmiina Huutiksesta, enhän ehdi kaikkea tekemään itse.

Omituisuushan on katsojan silmissä. Joku pitää joitain muita asioitani omituisina, mutta piti valita vain viisi!

Haluan kuulla Hekun, Intsun, Jonskulaisen, Kutun ja Tellun omituisuuksista. Jatkakoon, ken jaksaa ja uskaltaa!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aah miten ihania juttuja sulla täällä tehtynä! Kiitos vaan tuosta haasteesta,mutta mä en taida vastata siihen! Mua on ehtinyt haastaa jo moni muukin,mutta mä kai olen nyt näin laiska! Omituisuuksia taitaa olla,mutta ei kai niitä voi paljastaa täällä:) "Luulisitte"pian mua aivan pöljäksi:):)

hekku kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Vastaan siihen viikonlopun aikana. Pitää varmaan vähän perata näitä mun omituisuuksia, meinaan mitä kehtaa kertoa :)

Matleena kirjoitti...

Kiva kun jatkoit leikkiä!

Onpa sinulla ihania nukkeja sinulla ja upea leguaani (vai mikä se oli!)! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olit onnettaren suosikki lippuarvonnassa! Pistähän osoitteesi tulemaan blogi@keijukammari.fi, niin kipaisen huomenissa viemään lipun postiin!

Johanna kirjoitti...

Haaste on otettu vastaan! Olen miettinyt omituisuuksiani, mutta en ole muka keksinyt vielä yhtäkään :) Tai ainakaan yhtäkään julkaisukelpoista ;) Päivittelen kyllä blogiin, kunhan ehdin!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Tuo oli aika hyvä "pelkään, etten ehdi tehdä kaikkia käsitöitä elämäni aikana" :)

Anonyymi kirjoitti...

Käypä katsomassa löydätkö blogistani mitään sulle kuuluvaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva löytää nuken tekijä, olen innostunut nukeista, mutta ei ole ketään jonka kanssa keskustelisi ja kysyisi neuvoja.
Oletko käynyt kursseja muitakin kuin Tilda ja Sveitain-nukke.
Kotisivuni on Kultapallo