maanantai 5. tammikuuta 2009

Karkkimeemi

Blogistaniasta nappasin meemin, koska pidän meemeistä, karkeista ja Matleenasta, jolla on mm. hyvä nimikin!1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi…Siispä kaupassa käydessäni ostin 1,55€:lla irtokarkkeja, pitkästä aikaa. Niitä hyviä, tuttuja. Suklaata, marmelardia, hedelmäkarkkeja. Lakuja olisin ottanut, mutta tuntuivat kovilta.
Nämä ovat lemppareitani! Tykkään kaikista muista karkeista paitsi salmiakeista... Nyt sitten matkin Matleenaa ja annan halukkaiden itse napata meemin. Ole hyvä, hyvä syy tehdä makea testi!
3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiitos! Olet ihana! <3

Satu H kirjoitti...

rupespa tekeen mieli karkkia.. :)

Hanza kirjoitti...

Paljon olen mineilyjä nähnyt netissä, mutta tuo sinun tekemäsi tonttujen jouluneulomo on kyllä yliveto! Käyttötaidetta.
Justiin kävin Prismassa ja ostin muutaman perjantaipussin karkkia (meillä pe on karkkipäivä). Maistoin yhdestä uutukaisesta pussista ja petyin. Salmiakin pitää olla salmiakkia ja tässä ei ollut. Saa mun puolesta karkinsyöminen olla kokonaan, nih. Katselen vain sun karkkeja :).