lauantai 17. tammikuuta 2009

Viljan lankahamstrausta ja -töitä

Meillä oli tai siis Mummalla oli tarkoitus vapaahuovuttaa, muttei se Viljaa, 4,5 v kiinnostanutkaan. Mummalla oli noin kymmenen kerää huopuvia lankoja mukanaan. Vilja pyysi ensin yhtä lankaa pätkän, sitten toista ja kolmatta ja... pätkä pitenivät, kun hän mittasi, siis aivan selvä Lankahamsteri! Kasa, josta osa jo kulutettu näkyy jossain kuvassa.
Tässä on Hahtuvaisesta Viljan oma tekemä ja suunnittelema tukka MelkeinElävälleVäriäVaihtavalleLeguaanille. Valitettavasti kuvaaja mokasi eikä ehtinyt kuvata, kun tukka oli Otuksen päässä. Mummahan oli siellä pääasiassa hoitamassa sairaita lapsia!


Mitä nämä oikein ovat, muuta kuin lahjoja, jäi vähän epäselväksi. Paapallekin piti tuoda!


Seuraavaksi Vilja tarvitsi pitkän pätkän lankaa, johon hän sitoi solmuja ja pieniä langanpätkiä. Hän on tainnut lukea Käsityölehtiä, jossakin lehdessä takavuosina neulottiin ryijyä langanpätkistä Viljan hapsulangalla.


Tässä lanka olohoneen koristeena, on siinä pikku sormilla ollut työtä, kun nuo kaikki on solmittu eikä pitkässä langassa olevat välisolmut edes näy!Ensi kerralla kerron Otson sairaspäivien ihmeistä...

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hih, vai alkaa se jo noin nuorena! :D

Matleena kirjoitti...

Hänessähän asuu ihan selvästi pieni suunnittelija! ;D

Heleena kirjoitti...

Prinsessasta tulee selvästi lankataiteilija. On omaperäisiä ja hienoja lahjoja ja tilataidetta. Hyvä Vilja!

Palaga kirjoitti...

On kiva katsella ja lukea noita pienokaisten askareita mumman kanssa :)