keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Tyttären syntymäpäivälahja

Kaarakan neulekoulussa aloitin Moda-lehden mallilla pyöreää laukkua joulunpunaisesta Fritids-langasta. Vähän muokkasin mallia keväisen Kaarakassa virkatun mallin suuntaan eli tein laukkuun välikappaleen ja vetoketjua varten lopun kahdessa osassa. Hihnaan laitoin vähän enemmän silmukoita eli 8 s i-cordina. Tässä laukku ennen huovutuspesua:
                                        Huovutuspesun jälkeen:Vuorasin laukun aika paksulla tikkikankaalla, jotta yläosakin pysyisi suorana. Sisällä kaksi taskua. Vuorin sovittaminen oli aika hankalaa, koska laukku on enemmän pallonmuotoinen kuin luulin. Laitoin vetoketjuun huovutetun pallukan.Laukku edestä. Myös takana on kukkanen, hiukan pienempi vain peittämässä pyörylän neulomisessa syntyneet reiät, joita en muistanut kiristää umpeen ennen pesua.


Laukkuun mahtuu kaksi joulupakettia seuraavasta postauksesta. Ei ihan pieni, muttei suurikaan. Mahtuu mukaan kaikki naisen olennaiset asiat.

Päivänsankarin kanssa pääsimme 40v sitten jouluaatonaattona kotiin!

Laukku on nyt matkalla Hattulaan ovelle-pakettina, vaikkei kotona ketään postin tullessa olekaan. Mutta näin posti takasi paketin jouluksi kotiin saapuvaksi. Onneksi on Siwa, joten Katinalan posti on auki klo 22:n asti.

Mitä muuta paketissa on selviää seuraavassa postauksessa...

8 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Yhtäaikaa laukkuja tehtiin ja melkeenpä samaan aikaan valmiiksikin saatiin. Tosi onnistunut ja kaunis tämä sinun tekemäsi pyöreä laukku, niin pirteän punainen ja kerrassaan Upea!
Oikein Ihanaa ja Rauhaisaa Joulua :)

Matleena kirjoitti...

Kaunis laukku! :) Kiva idea tehdä laukku tuolla tavoin lyhennetyin kerroksin.
Meillä on nyt sitten nelikymppiset tytöt! ;) Miten se tuo aika rientää niin nopeaan.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kaunis laukku.
Toivotan Sinulle oikein tunnelmallista ja rauhaisaa Joulua.

intsu kirjoitti...

Onnistunut tuo sun laukkus,ihanan jouluisen värinen. Ai,sinunkin tytär on syntynyt joulun alla. Myös minun vanhempi tytär täytti eilen vuosia. Oikein Ihanaa ja Suloista Joulua Sinulle!

vilukissi kirjoitti...

Jouluista oloa ja iloa ja sielujen rauhaa!

toivottaa Vilukissi pesueineen

Äipän touhut kirjoitti...

Kaunis laukku. Rauhaisaa Joulua !

Kati kirjoitti...

Hieno oli laukku, kiitos!Oli tänän jo käytössäkin. Eivät kyllä yrittäneetkäntuoda sitä kotiin, koska meillä olis ollut yksi sairaslomalainen kotona.

Tellu kirjoitti...

Siitä tuli hieno!