lauantai 21. toukokuuta 2011

Äkkilähtö Kreetalle 12.5.-19.5.2011 Osa 1

Toistaiseksi kertomatta jättämästäni syystä maanantaina 9.5 soitin Matka-Vekkaan vieläkö olisi paikkoja torstaina Seinäjoen kentältä lähtevään koneeseen Haniaan, Kreetalle. Vielä oli ja niin olimme valmiina lähtöön torstaiaamuna.


Rengonharjulla on kuntien avustuksella toistaiseksi auki pysyvä kenttä, josta on muutama lähtö vuodessa Etelän lämpimään. Primera Airin kone ottamassa matkustajia 12.5. ja kohta nousemassa ilmaan kohti Kreetaa. Olin tilannut kasvisruuan lennolle enkä koskaan muulloin saanut niin valtavaa annosta. Mies sai siitä lähes puolet. Koneessa koukkusin lapasta Isoveli ja Nalle-langoista.


Neljässä tunnissa olimme jo Kreetan päällä, kohta Hanian sotilaskentällä.

 
Hotellimme Zeus Village, jossa meitä odotti kaksio, jonka terassilta näki myös altaalle.


   Ensimmäisenä iltana oli aika viileää ja tuulistakin. Rannalla ei yhtään tehnyt mieli uimaan; paikallisia tosin kävi uimassa, aikuisia miehiä.


Mutta ruusut kukkivat punaisina ja

                                          
                                                 keltaisina.


                                              Jasmiinit tuoksuivat...


 Iltapalalla kävimme hotellin kahvila-ravintolassa syömässä kreikkalaista salaattia ja mies söi pizzan. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä, vaikka tilatessani sattuikin väärinkäsitys. Tarjoillja luuli minun tilanneen salaatin ja pizzan kahdelle yhteisesti. Hän pyyteli kolmesti anteeksi mokaansa. Ei siinä muuta, mutta aikaa kului aika paljon odotellessa sitä pizzaa.
Aikaisin nukkumaan aikaisen herätyksen ja lentomatkajännityksen uuvuttamina.

3 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Iloista matkaa teille!

Sipi kirjoitti...

On se hienoa että kotinurkiltakin pääsee reissuun, Toivotaan että tämä palvelu pystytään pitämään!

Niin erilaiselta ja lämpimältä näyttää etelässä, täällä sitä kesää odotellaan edelleen vaikka meinasin että lämmin kesä on meilläkin kun palaatte..no tulossa se on nyt kuitenkin, toivotaan :)

Malli kirjoitti...

Sattumalta Tyttäreni perheineen matkusti tähän samaan hotelliin, tänään. Huonosti oli äidin matkakertomukset lukenut, jos ollenkaan :)
Tänään siellä on kuulem KUUMA!