lauantai 28. toukokuuta 2011

Viimeinen matkapäivä Osa 8

Herkullisen aamiaisen: jugurttia, hedelmäsalaattia, kasvismunakas, tuoremehua ja teetä jälkeen vielä rannalle kävelemään.


Rannalla turistit virittelivät aurinkovuoteitaan


Hiekkarantoja ja lomakyliä Haniasta länteen katsottuna Kato Daratsosta.


Ikuistin erään lähellä hotelliamme sijainneen tavernan "houkutuslinnut"


Tässä hotelliamme Zeus Village kadulta katsottuna


                               Sisäpihalta


Kreetalainen kissa oli melkein kuin meidän Leenu, joka kotiintulopäivänämme täytti 17v!

Olin jo edellispäivänä pakannut kiinalaisesta kaupasta ostamani urheilukassin ja matkalaukkumme. Vielä tipit siivoojille. Koska ostin toisen laukun, en pannutkaan vanhaa neuletakkiani (teollista) enkä pyyheliina roskiin!
Bussi tuli ajallaan ja hyvissä ajoin saavuimme Hanian lentokentälle. Kävimme ihan pikkuisen ostoksilla ja odottelimme koneeseen pääsyä. Minä tietenkin koukkusin rasaa!
Lento sujui hyvin, ruoka-annokseni oli normaalin kokoinen, ostokseni tax freestä maltilliset: dödöt pojille, tytöille hajuvedet, kissanhoitajille suklaata ja itselleni kynsilakkaa, jota tosin en onnistunut kauniisti saamaan kynsiini.

Tiedättehän, että pojilla saa lisää tyttöjä ja tytöilllä poikia!

2 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Oi, kyllä tuolla Hanialla olis nyt mukava makoilla rannalla, kun täällä meillä tulee jatkuvasti vettä ja on melkoisen koleaakin!

Lukaisin jutun uudelleen läpi ja tajusin vasta nyt että Kuinka paljon sitä lankaa sieltä kaupasta mukaasi lähtikään..28 vyyhtiä! Se on jo kunnioitettava määrä, yhtään en ihmettele jos mies sitten jo vähän toppuutteli seuraavan kaupan kohdalla ;D

Hieno reissu teillä oli ja paljon sait kuvallisia muistojakin talteen. Nyt toivotaan että tämä Suomenkin kesä viimein lämpenis :)

Seijasisko kirjoitti...

Hieno reissu. Kiitos kertomuksesta.