keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Knitting & Stitching Show 2011 Lontoossa

Tänne olemme matkalla; Tellu, Leena, Elsa ja minä.
Muutamia viikkoja on matkaa suunniteltu, osa lähtijöistä on vaihtunut. Mutta tänään lennämme Standstediin, Lontoohin Pirkkalan kentältä. Sieltä bussilla keskustaan "omalle" pysäkille, josta kävellen hotelliimme.
On tämä netti kätevä: lentoliput ja hotellit, matkakortit ja musikaaliliput, messuliput ja jopa ruokailut messuille on ostettu ja maksettu nettisivuilta.
On tutkittu karttoja, metroreittejä, kauppoja, markkinoita, ruokalistoja, valuuttaa... Telluhan oli viime vuonna ison porukan mukana ja siitä on paljon apua. Kävin minäkin Lontoossa kerran...
Matkasta ja messuista sitten myöhemmin, kun pääsemme sinne asti!


Kauhavan Kangas-Aitan Käsityömessumarkkinoiden työnäytökseen valmistautuessani harjoittelin Hinnaston kannessa olevaa Metsätähti-kulhoa Kotiväkilangasta. Ohje on Lilli-ontelokuteelle; ohjeessa on pieni virhe. Korjattu ohje on tuolla aukeavalla sivulla! Soma pikku kulho, jolle tyttärentytär varmaan keksii käyttöä! Pitää vielä kovettaa.   Harjoitukset jatkuivat Pinja-kuteella, jota minulla myös oli kotona.
Amigurumeja netistä Opiston kurssin innoittamana tutkaillessani näin tämäntapaisen hevosen kuvan ja kuva mielessäni virkkasin Nalleista Punkkari-Ponin. Amigurumien virkkaus jatkuu, vaikka kurssi jo päättyikin!Aamulla tapaan Tellun ja Elsan ABC:llä ja jatkamme matkaa syntymäkotikuntaani noutamaan kyytiin Leenan ja matka jatkuu kohti Pirkkalaa. Huomenna vähän suuremmille messuille!4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas söpönen amigurumi ja kauniita nuo metsätähdet.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hyvää matkaa vielä tätäkin kautta - odotan raporttianne innolla :-)

Sipi kirjoitti...

Amigurumi heppa on aika veikeä :)

Susu kirjoitti...

Punkkari on mainio!