maanantai 10. lokakuuta 2011

Tuomiset Lontoosta

 
Tällä Lontoon matkalla pääsin John Lewis-tavarataloon, jota edelliskerralla etsimme Richmondin esikaupunkialueelta. Tavaratalo on lähes keskellä kaupunkia Oxford Streetillä, kuuluisalla ostoskadulla. Lapsenlapsille ostin Lontoon Olympiamerkki-yöasut. Lontoon Olympiamaskotti on rodella ruma! Sen kuva on tuossa Otson pyjaman lapussa.


Tavaratalossa oli aikahyvä, tosin pieni kangasosasto. Nukenvaatteita varten ostin ohuita puuvillakankaita.Käsityömessuilla tiesimme olevan Loopin, joka myy saksalaista Wollmeisea. Ostin Intianpunaista merinovillaa 150 g, puikot 2-2,5 mm ja Magnolianväristä sukkalankaa 100 g, puikot 2,5-3 mm. Ostin myös sukkapuikkopaketin, jossa on 1,5-2,25 mm puikot, siis 20 värikästä metallipuikkoa. Ostokset pakattiin kivaan kangaskasssiin.


Black Sheepistä ostimme Elsan kanssa puoliksi kilon siniharmaata chileläistä Araucania, jossa on 75% villaa ja 25% polyamidia. Puikot 3,25 mm. Sublimen kid mohair sekoitusta ostin 2 kerää, 50 g ja baby cotton kapok dkta 2 kerää. Sirdarin huivimohairia ohjeineen ja koukkuineen ostin pussin. Sukkalankapaketin ostin myös; 2 kerää Ricon Hobby Printiä. Sarisilkkiä ostin kaksi vyyhtiä, 400 g, täältä tai siis kojusta.


Messuilta ostin erivärisiä organzapaloja ja nukenpään. Puuvillaiset vanhat pitsit ostin Portobelloroadilta antiikkihallista; aika monta puntaa kului...


 Messuilta on myös tupsukehikot ja Tellun ostama sydänkehikko, joita voimme vaihdella. Kaunis nauha ja SirdarSnygglyn Smiley Stripesit, 20% villaa ja 80% bambua ostin JLewisistä. Tupsujen tekoa opettelimme koneessa, mutta koska ei ollut saksia (tai niin luulimme), emme saaneet niitä valmiiksi!


Koska hotellissa oli niin pienet kupit, ostin lähikaupasta mukin. (Ehdin jopa käyttää sitä, kerran)Alla olevat ostokset on toukkia ja Batons-suklaata lukuunottamatta Standstedin lentokentältä.  Kentän myymälässä pieni tyttönen ilmoitti äidilleen iloisena: täällä on Ballerinaa! Sitä ei kuulema saa Suomesta! Siispä sitä koriin. Onneksi oli myös palomiestä! HelloKitty-tuuletin on kuumien aaltojen viilentämiseen; siis itselleni. Kolikkokukkaroita tarvitaan aina.John Lewisiltä ostin myös ihanan pehmeää Debbie Bliss Andesta; 65% baby alpacaa, 35% mulberry silkiä 2x 50 g, puikot 4 mm. Columbialaisen 3 toivomusta-taskunuken ostin yhdestä pienestä kojusta, josta ostin Otsolle, vastaisen varalle, maitohammaspurkin. Tilkkukangas on joulukortteja varten. Otson sukkaa kudoin vähän metrossa nelikulmaisilla 2,5 mm uusilla KnitPro-puikoillani. Vähän vain, koska metrot olivat melkein aina niin täynnä, ettei päässyt istumaan.Entiseltä nokialaiselta ostin Sue Stratfordin tekemispaketin " Jouluhiiret sukissa". Ostin myös hänen pikkukirjansa, mutta mihin se katosi? Ostokset pakattiin sanomalehdestä taiteltuun  ja liimattuun kassiin


 Tämä postaus ilmeisesti näkyi jo blogissani, koska oli yksi kommentti.


Lontoo jatkuu...


7 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Sinulle riittää pitkäksi aikaa kivaa tekemistä ostamiesi tuliaisten parissa. Varmaan oli antoisa matka!

Pluto kirjoitti...

Mä lähden ensi vuonna sun mukaan tuonne!!! Kaikkea ihanaa messuilla. Vielä kun ehtisi/saisi aikaiseksi kaikenlaista mihin mullakin kotona on jo olemassa tarvikkeet.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Voi miten hienot raportit olet kirjoittanut ja kuvittanut! Oli kiva lukea että messuilla oli kuin olikin neuleaiheista asiaa ja että kaikki meni kivasti. Olet myös löytänyt aika aarteita ostettavaksi.

Kaisa kirjoitti...

Jouluhiiret ovat parhaat! :D Mulla on muuten tuollainen Hello Kitty -tuuletin, Samin sisko toi sen laivalta toissa kesänä ja meinasin ottaa sen häihimme (kun kaaso inhoaa Hello Kittyä!) mutta se unohtui... ;)

Sipi kirjoitti...

Ihania Lontoon ostoksia, niistä riittää puuhaa pitkäksi aikaa :)

intsu kirjoitti...

Mielenkiintoisia sinun ostoksesi! Näinhän jo jotain ihanuuksia livenäkin:)

Jaana kirjoitti...

Intsun blogista tulin kurkistamaan. Ompas ollut mukava ostosmatka.