maanantai 5. toukokuuta 2008

Daavid 11v, kultainen noutaja

Daavid 11v on äidin koira, jos äidillä on ruokaa. Muuten Dd seuraa isäntää, vaihtaa sohvaa tai huonetta isännän perässä. Dd on myös innokas autoilija ja varsinkin veneilijä. Isännän tuvalla Lappajärvellä heti jäiden lähdettyä Dd menee rannassa ensimmäisenä (soutu)veneen viereen vapisemaan, joko pääsisi järvelle. Rodustaan huolimatta Dd ei ui ollenkaan, ei edes juuri kahlaa. Rodulle ja Dd:lle ominaista on, etteivät paukut Uuden Vuoden yönä sitä häiritse. Kotona sillä on oma lemmikki: Leenukissi, jonka synttärikuva tulee aikanaan esille.

3 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Voi mikä söpöläinen tuo koiruus! Minä olen niin elukkahöperö:) Mikä ihana hellyyttävä katse ! Meidänkin koiruus tulisi innokkaana veneen kyytiin,mutta ei voi ottaa,kun hyppää niin uimaan kaiken aikaa ja vaikka oltais niin kaukana,että ei pian sitten jaksaiskaan uida rantaan.

Aila kirjoitti...

Onpa Daavid suloinen kultusu! Ilmekin on ihanan charmikas.

Oma katalonianpaimenkoirani on lähtenyt jopa rannasta uimaan veneen perään, vaikka sen piti jäädä mummon luokse. Tuon lisäksi Geena ui vain silloin, kun sillä on kuuma - tänä vuonna jo kaksi kertaa.

Daavidin varaäiti kirjoitti...

Daavid on muuten kerran myös hypännyt veneestä. Taitaa olla ainoa kerta kun on ylipäänsä uinut. Mutta ei se sen rohkean tempauksen jälkeenkään innostunut uimisesta.