torstai 29. toukokuuta 2008

Neulottuja ja virkattuja otuksia pian 4v tyttärentyttären leikeissä

Neulenettiin tutustuttuani pian törmäsin Ullaneuleessa tähän ihanaan kissiin, jonka pikkuinen Vilja heti omi. http://www.ullaneule.net/0305/ohjeet_kollinroikale.html Kollinroikale esiintyy hyvin erilaisissa rooleissa ja lavasteena leikeissä, myös usein nukkumakaverina parinkymmenen muun eläimen ja nuken kanssa.

Kuvassa punainen huovutettu pupu, ohjeen mukaan tehty.
http://www.ullaneule.net/0105/legs.html Valkoinen pitkäsääripupu ja pikkunalle neulottu kirpparilta ostetusta "frotee"langasta ohjetta mukaellen. Nämä voivat olla yleisöä, piirissä (pehmot ympäri taloa jonossa) jne.
Kuvassa keskellä Haisuli, joka on tehty käsinukeksi. Nykyinen Haisuli on kiltti otus, joka rakastaa vaaleanpunaista pientä ponia ja etsii kauniita näkinkenkiä niistä pitäville ystävilleen http://jennyf.vuodatus.net/page/Paranneltu_Haisuli_2
Kuvassa tietenkin myös Apupupu, joka on saanut tyttöystävän, joka ei kuitenkaan ole suostunut kuvattavaksi. Suurimpana TiTi-nalle, joka on virkattu maksullisella ohjeella (aina kateissa). Nallesta tuli isompi kuin ohjeessa ja paksumpi, koska muuten olisi ollut epäsuhtainen. Jostain syystä sininen Nalle tai 7veikka ärsytti nenääni ja ihoani tavattomasti. Tämä TiTi on varmaan kuullut sata TiTilaulua Viljan kanssa.
Edessä Viljan mummalle Maltalta tuomasta langasta ja toivomuksesta tehty kissa ja pari hiirtä.


Viime päivinä Vilja on mumman kanssa leikkinyt vuorenrinteeltä putoavaa kiipeilijää, joka pelastetaan langanpätkistä (olleet ensin "lahja"pakettien naruina) solmitulla köydellä.

4 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Ihania pehmoleluja on Vilja mummalta saanut:) Kiitos,kiitos vierailusta ja mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua !

Palaga kirjoitti...

Mukavia ja kehittäviä leluja!

Seijasisko kirjoitti...

Mukavia leluja!

JennyF kirjoitti...

Heh, siellä on mun Haisuli! Ihana!