lauantai 25. heinäkuuta 2009

Julkineulottuja Etiopian nuttuja ja sukkia

Noin pari tuhatta maantiekilometriä ja toista vuorokautta laivalla antoi paljon aikaa neukomiseen. Sukat tein Lontoosta ostamastani sukkalangasta. Toiset on itselleni ja toiset Otsolle. Ihan perussukkia. Paitsi omisssani on pitsikairaa varressa.


Etiopian nuttuprojekti jatkuu. Punainen on Novitan vauva-kampanjalankaa, jota ostin matkan
ensimmäisessä pysähdys- ja kulkuvälineen vaihtopaikassamme Tampereen VapaaValinnasta. Puikot olisivat saaneet olla isommat. Sininen nuttu on Svarta Fårets Babya.
Bussissa neulomiseni herätti ihmettelyjä, kuinka ahkera olen! Tehän tiedätte, ettei se ole ahkeruutta... Muualla ei kukaan kiinnittänyt siihen huomiota, vaikken muita julkineulojia nähnytkään.
Ostoksiani lupasin myös näyttää: Muutama neulelehti, Anna Saksasta ja Phildar Ranskasta ostettuina

Lankaa ostin: kilon sukka- ym lankoja yhteensä. Ne ovat tietenkin eri osoitteessa kuin minä. Paitsi tämä Saksan Rüdesheimistä ostamani paksumpi yösukkalankani, josta on tulossa kierresukat.


Pariisin ostoksista pääsee kuvaan vain Sipille ostamani ja hänen kuvaamansa Eiffel-magneettilehmä, siis tuo pieni. Kaikille tiedoksi, että Eiffel-tornissa se maksoi tuplasti enemmän kuin maassa. Tarkoitan siis, että Shopit korkealla olivat kalliimpia. Joten siis arvotavaraa!Itselleni ostin ihanan silkkihuivin, Paris-kukkaroita muutaman, puukenkämagneetteja, kirjasen Noa-Nilsille, jota en ehtinyt sitten tavata Suomessakaan, Otsolle ja Viljalle Sätky-Pinokkion ja Sätky-saksalaisen.
Nyt, kun olen saanut maatilani Facebookin FarmTownissa hyvään kuntoon, jää minulle myös enemmän aikaa neuloa ja käydä Blogistaniassa. Toivottavasti!1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joku sai houkuteltua minut FarmVilleen ja edelleen se vie paljon aikaa. Tai siis ne, hoidan myös tyttären tilaa, jotta Vilja onnellisena voi sanoe, että hänellä on KAKSI farmia Facebookissa, siis Town ja Ville!
malli