sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Käsityömessut, sunnuntai

Tänään oli huomattavasti rauhallisempi päivä kuin eilinen. Ajoittaisesta sateesta saattoi johtua, että pitempimatkaiset jäivät kotiin. Meidänkin osastolla oli vähemmän vieraita ja myöskin tuttuja piipahtajia. Mekin saatoimme kierrellä hiukan enemmän. Heleenan kanssa kävimme seuraamassa nukkekodin lamppujen tekoa.
Hieman jännitystä aiheutti ajoittainen ääneni katoaminen, iltapäivällä kun olisi haastattelu päälavalla. Kurkkukarkkeja ja juomista ja ääni kesti Kaisan laatimien kysymysten esittämisen Hekulle ja Tinttaralle. Esiintyminen meni kuulema ihan hyvin!

Rauhallisesta päivästä huolimatta en kaivanut messuneuletta (Baktus-huivi) ollenkaan esille, vaan aloitin koelappua Mikaelan näytille tuomasta langasta, jota samalla tilasin hänen varastonsa tyhjäksi. Toivon lankojen riittävän neuletakkiin; aloitan ylhäältä, niin helma ja hihat tulevat sen pituisiksi kuinka lankaa riittää.
Kävin myös hiukan ostoksilla nukkekotikaupassa, helmikaupassa ja kristallienkelikaupassa ja tietenkin serkkuni nappikaupassa. (Näistä kuvia myöhemmin.)
Päivän päätteeksi osaston purku, soitto miehelle, että tulee peräkärryn kanssa hakemaan huonekaluja, esittelylankojen arvonta, kassien raahaaminen autolle, joka oli aika kaukana, Kaisan ja Samin kuvaaminen pakaaseineen heidän ollessaan matkalla autolleen,


vielä viimeinen kuva osastosta, jossa yksinäinen pöytäni ja täysinäinen roskis odottavat,

viimeinen kuvaus purettavista messuosastoista,


kotiinajo ja auton tyhjäys (onnistuin viemään PartyLite-ostokseni salaa sisään) ja kova kiire sinne, missä kuninkaatkin käyvät yksin, tosin juuri kuulin, että naiset kaksin.

Mitä Messuilta konkreettisesti jäi käsiin, niistä kuvia myöhemmin...

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Pihistin kuvan, kiitos! :) Meilläkin on auto tyhjä mutta eteinen vielä aika täysi...

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Mahtavan osaston olitte saaneet aikaiseksi. Ja kiitos myös Kangas-Aitan työnäytöksestä! Toivottavasti sielläkin oli mukavaa.

Matleena kirjoitti...

Kiitos näistä messujutuistasi ja tulevistakin! ;) Kahlasin nyt kaikki tähänastiset läpi ja kyllä messuosastonne vaikuttaa upealta jutulta. Suururakan hoiditte hienosti niin lyhyellä varoitusajalla. Hatunnosto koko porukalle! Vähän harmittaa, etten voinut olla paikalla.

intsu kirjoitti...

No niin messut on ohi! Minunkin osalta , vaikka mulla oli niin vipinää etten mä paljon mitään ehtiny.Vieraitteni kanssa puuhailin.

Solveig kirjoitti...

Teidän messuosasto oli paras. :) Ja hauskin.