lauantai 3. lokakuuta 2009

Neulebloggaajien messut

Aikaisin aamulla klo 6.03 starttasin autoni kohti kartanlukijaani Heleenaa, jonka kanssa haimme sponsori-hankkijamme Tiinan tavaroineen Vaasasta. Navigaattori ei ollut oikein kartalla ja niinpä seikkailimme vähän Huutoniemessä ennenkuin kartanlukijani selvitti sijaintimme. Turisteina uskalsimme tehdä u-käännöksiä hiukan kyseenalaisissa paikoissa.
Paluumatka sujui muuten kommelluksista, mutta kirkas syys-aurinko armas noustessaan paistoi välillä suoraan silmiini, että sain melkein sokkona ajaa. Onnellisesti kuitenkin saavuimme Areenalle, jossa jo osa porukastamme oli paikalla.
Pian osastomme olikin kunnossa. Tapio kävi heittämässä meitä vielä lankakerillä ja niin saatoimme istahtaa ja ruveta neulomaan. Hyvin monien ihmisten kanssa keskustelimme langoista, kutomisesta eli tikkuamisesta ja tietenkin blogeista ja nettilankakaupoistaja niiden tarjonnasta.
Välillä piipahti joku tuttukin meitä tapaamassa. Rippa-ystävä toi Etiopian nuttuja ja saimme niitä toisenkin erän toiseltakin neulojalta. Tesa toi meidän PartyLite-ostoksemme. Tapasin myös Facebookin FarmTownissa tutustumani Seijan! Messujärjestäjä halusi meitä haastateltavan päälavalla päivittäin. Tässä ensimmäiset haastateltavat:
Lisää kuvia ja juttua Messublogissammme!

Ei kommentteja: