keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Seinäjoen seudun Tikkuajat Hanna ja Kerttu kahvilassa

Me saimme uuden kokoontumispaikan! Kokoonnumme parillisten viikkojen keskiviikkoina Epstorilla kahvila-konditoria Hannassa ja Kertussa klo 16-19 tai jopa 20:n asti. Kahvilassa on oikein hyvät suolaiset ja makeat tarjolla. "Hanna" toivotti meidät hyvin tervetulleiksi jatkossakin, olimme hänestä niin hauskannäköisiä kutiminemme. Tilaakin oli jo hyvin, kahvila on hyvin suosittu tapaamispaikka päivisin.Sipi ja Päivi neulovat jakkujaan ja Heli keskellä ympyrähuivia. Marmoripöydillä myös Heleenan ja Mallin KnitPicksit, joita tuli juuri Käsityöaitta Fionaan.
Malli neuloo ebenpuisilla puikoillaan sukkaa ja Heleena bambuillaan lapasta. Taustalla myös Heleenan pyöräilykypärä; tavaroittemme levittelyllä varasimme kahvilan sivupöytäjonon Tikkuajien tarpeisiin. Valitettavasti kaikki eivät päässeet ja ilmoitus Eparissa tuli varmaan vähän myöhässä, se kun ilmestyy vasta keskiviikko-iltapäivisin. Ensi numeroon tulee sitten uusi ilmoitus...
Tässä melkein kaikki, Intsu kääntyi vinottain virkatessaan jotain salaista, Tellu on linssin takana ja Satu ehti jo lähteä, ennekuin muistin kameran. Siinäpä siis pulma: kamera minun, mutta kuvaaja Tellu, vai onko siinä pulmaa?
Novitan kevätlehden ohjeen mukaan tehty essumekko Kotiväkilangasta Viljalle, joka ei kuitenkaan luvannut sitä pitää, koska on niin reikäinen eikä hän halua sitä mekkojensa päälle. Kiva sitä oli tehdä; laitetaan se vaikka seinälle!

6 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Juupa,juu:)Mikähän siinä alimmaisessa kuvassa mahtanee Mallia naurattaa:):) Tuo Viljan mekko on todella kaunis! Aivan ihana! Voi pitäisköhän minunkin koettaa tommonen väkertää!
Kiitos,kiitos sinulle tästä päivästä!

Satu H kirjoitti...

voi onpa harmi ettei typylle mekko kelvannut, suuren työn oot kyllä tehnyt, kaunis!

ja voi että ihan kadehuttaa kun teillä on noin pitkät tapaamiset! :)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kyllä meillä nyt on mahtava paikka!!! Julkineulontaan oikein isolla J:llä. Kiitos sinulle kovasti, mä olin jo menettää toivon. Tapaamisiin.

Sipi kirjoitti...

Upea on Viljan mekko!!
Tapaaminen oli taas mukava-parempaa paikkaa ei enää voisi tikkuajille toivoa, tuossa kahvilassa me ollaan todella julkisesti neulojia kun väkeä koko ajan menee ja tulee :)

Heleena kirjoitti...

Pitänee käyttää pyöräilykypärää ahkerammin nyt kun siitä on tullut julkkis. Mukava paikka löytyi, ollaan näkyvillä, muttei tiellä.Viljan mekko on seinälläkin ihana, vaikka siellä uudessa kodissa.

TeSa kirjoitti...

Kaunis pitsimekko.