maanantai 30. kesäkuuta 2008

Vilja istuu Visassa ja minä menen taas Hattulaan

Vilja istuu puussa, ei ole hällä tuttia suussa.

Vilja tapasi pukin, antoi tontuille tutin.

Vilja istuu puussa, hän neljä vuotta täytti.

Vilja istuu puussa, hän vakavalta näytti.Pukin tapaamisesta jo "monta" vuotta.

Olen menossa Hattulaan, kun tytär perheineen on vienyt suurimman osan tavaroistaan uuteen kotiin, niin tarjouduin siivoamaan ja perkaamaan loppuja vanhassa kodissa. Olen vain pari päivää, kun täällä kotonakin pitäisi järjestää ja vähentää tavarakasoja.

Huomenna on jo heinäkuu, kyllä aika kuluu nopeasti! Miehellä 21 työpäivää ja ylösnousu ja piiiitkä loma ja ensi vuoden alusta eläkkeelle. Hänestä ei taida tulla yhtä kiireistä eläkeläistä kuin minä olen. Toivottavasti!3 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Viljan vanhoja tutteja ei siis ole enää tallessa, niitä rakkaimpiakaan??? Onko Otsolla tutti? Vanhoille tuteille olisi tarvetta pikapuoliin. Hoksasko Mumma loppusiivousta tehdessään panna säilöön uutta tarvetta varten?

malli45 kirjoitti...

Ei tullut mieleeni!! Olisi siellä ollut käyttämättömiä tutteja saatavilla. Vilja vei kaikki tuttinsa pukille. Otso joskus ottaa tutin suuhunsa, mutta pitää enemmän äidistä!

Viljan äiti kirjoitti...

Kyllä Viljalla on muutama tutti jäljellä... Yksi ihana vaaleanpunainen unikkotutti ja sitten se ihan ensimmäinen. Tosin kummastakaan en tiedä, missä tällä hetkellä ovat. Otsolla on vähän käytettyjä tutteja vino pino.
Mihin niitä? Nukeille?