maanantai 14. heinäkuuta 2008

Reborn-nukkekurssille ensi viikoksi


Kauan sitten löysin Huuto.netistä aivan ihania myytäviä "vauvoja". Joskus sainkin kaksi ostettua. Toinen on muokattu Saksassa, toisesta en tiedä senkään vertaa. En ole edes kuvannut niitä, vaikka ovat kovin ihanaisia. Kuvassa olevan näköistä yritän tehdä.

Mutta itsetekemää olen mielinyt monta vuotta. Nyt löytyi sopiva kurssi ja kun kaverikin on nukke"hullu", niinpä siis aamulla kohti Kankaanpään Opistoa neljäntoista muun samanlaisen (?)kanssa muokkaamaan omia vauvanukkeja. Opettajana on Nukketohtori. Kurssin tuloksia päässen kirjaamaan jo viikolla tai ainakin vkl:na.


Saimme maallekin nettiyhteyden! Monen mutkan kautta ja toista vuotta meni aikaa, ennenkuin S:n liittymä saatiin perille asti. Kuinka voi tiedonkulku olla vaivalloista, tänä aikana! Kun Mies sinne soitti, aina eri ihminen, joka ei tiennyt asiasta mitään, oli puhelimessa ja lupasi selvittää ja soittaa takaisin. Nyt kun asiat nytkähtivät eteenpäin, postia tuli kotiin ja mökille; piti tulla kotiin, nettimies soitti mökin pihalta, että nyt olen täällä. Oli sovittu, että soitetaan ennekuin mennään, että saadaan sukulaismies avaamaan ovi. Hän oli tietenkin metsätöissä. No, vanha käly saatiin hätiin ja hän murehtimaan laskua, kun oikein kahdella autolla oli tultu paikalle, koska vasta silloin nettimiehelle selvisi, että puhelinjohto on tolpassa! Siitähän sitä lankaa oli väännetty toista vuotta. Sähköfirmat eivät tulleet laittamaan johtoa, kun S ei ollut antanut määräystä, itse ei voinut tilata.. Konekin on vielä kaupassa.

2 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Mukavia hetkiä nukkekotikurssille,sekä sulle,että ystävällesi!! Kiva päästä sitten näkemään teidän aikaansaannoksia:)

seijap kirjoitti...

Voi, toivottavasti teillä on hyvä kurssi. Innolla odotan että näen tuloksia.