keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Vielä kerran Lontoosta

Lauantai-iltana oli Euroviisut, joita katselimme huoneessamme Lontoossa. Ihan samoin kuin suomalaiset juontajat riemuitsi englantilainenkin ja kiitteli vuolaasti maansa saamista pisteistä. Tuntui hassulta sunnuntai-iltapäivällä Tikkurilan asemalla lukea iltalehtien lööpeistä, miten suomalaiset taistelevat voitosta. Me tosin olisimme voineet äänestää Suomea, puhelinkoppeja oli kaikkialla ja yleisöpuhelimia oli hotellissakin, huomasimme sen vasta, kun äänestysaika loppui.

Aamulla kello soi jo 4:ltä ja bussi kentälle lähti klo 5. Catwickiin ajoimme moottoritien kautta, joten näimme paljon vehreää Suur-Lontoota, laitumia ja lehmiä ja lampaitakin.

Lentokentällä viimeiset ostokset ja aamupala ja niin olimme kotimatkalla. Lento sujui aikataulua nopeammin, mutta voitetun ajan istuimme koneessa odottamassa pääsyä tuloportille. Sitten bussilla Tikkurilaan, jonka vähemmän viehättävässä asema-aulassa odottelimme junan tuloa ja viimeistä etappia kohti Seinäjokea ja kotia.

Nämä kukat kukkivat Kensingonin Palatsin seinänvierustalla.Kerran vielä sinisade ja kaunis talon nurkkaus.


Ruusut ja liljat olivat V&A Museumin lähettyvillä. Vaikka Lontoo on suurkaupunki, puistojen reunoilla tunsi monien pensaiden ja puiden tuoksut.Kensigton Gardensin kartta; näin pitkällä emme jalkaisin käyneet, mutta jätettiin jotain seuraaviksi kerroiksi...


Kiitokset Päijät-Hämeen Nukkekotiyhdistykselle ja Leealle matkan järjestämisestä!


Ennenkaikkea kiitän Heleenaa, kun hän heti innostui lähtemään kanssani Lontoohin! Meillä oli oikein mukava matka yhdessä. Heleena ymmärsi englantia paremmin, vaikka minä ehkä olin enemmän äänessä. Luin hänen blogistaan asioita, joita en ollut kuullutkaan...


Lontoosta ostetuista tarvikkeista saadaan toivottavasti aikaan monia hienoja käsitöitä.2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Oi nytkö se matkakertomus jo päättyi! Kiitos, kiva oli teidän siivellä käydä Lontoossa! Jotain tunnelmamuistoja omalta Lontoon matkaltanikin (kauan, kauan sitten tehdyltä) sain kiinni kertomuksesi perusteella. ;)

Kisumumma kirjoitti...

Oletpas päässyt ihanalle matkalle Lontooseen. On aina hienoa, kun saa katsoa kuvia, mitä matkalla on otettu.
Kaikkea hyvää sinulle.