perjantai 11. marraskuuta 2011

Seinäjoen sairaalan sytomyssykampanja laajeneeKardemumma on   julkistanut uuden keräyspaikkakunnan yhteiselle asiallemme: sytomyssyille! Myssyjä Kyröös ottavat vastaan Vanha aika, Kardemumma ja Vilukissi, jotka lienevät kaikille tuttuja sielläpäin!
Kaikki pieniltä ja suuremmilta paikkakunnilta taas myssyilemään!Kauhavan Kangas-Aittahan on yksi keräyspaikka. Sieltä sain mukaani 7 myssyä.

 

Vihreät ovat pehmoista villaa!

 

Kaarakan talo on Seinäjoella toinen keräyspiste. Toinen on Tikkuajien tapaaminen Torikeskuksen Herkkukontissa, aina parillisten viikkojen torstaisin klo 16-19.30

 


Nämä kaikki 13 ylläolevaa myssyä on Ritva virkannut!

Nyt on siis tarvetta suurikokoisille naisten ja miesten myssyille! Paras lanka on puuvilla, bambu tai niiden sekoite. Miestuttavani oli tilannut joltakin virkkaajalta Väinämöisen lakin. Siinäpä olisi haastetta, että kuviot tulisivat kohdalleen!


3 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kauniita, värikkäitä myssyjä :)

On se hieno asia kun niin monet ovat mukana tässä hyvässä kampanjassa, myssyjen tarve kun on jatkuva.

Väinämöisen lakki oliskin muuten aika hauska, osaiskohan sellaista virkata :D

Matleena kirjoitti...

Mukavan näköisiä myssyjä taas! On se kumma, että näitä jaksaa aina vaan ihastella, vaikka niin monia on jo nähnyt. Tosi on, että näiden tarve on jatkuvaa, valitettavasti. Kunpa vain ympäri Suomen näitä saataisiin sairaaloihin.

vilukissi kirjoitti...

Kiitos Mallisein!!Mukana ollaan!