lauantai 5. marraskuuta 2011

Sukkaa ja kauluria

Tapasimme Iittalan Lasimuseolla Tyttären perheineen tai yhden oman ja yhden varalapsen kanssa. Toinen oma jäi parhaan kaverinsa luo leikkimään vähän matkan päähän; eihän nyt mumma ja paappa ole Sampon väärti! Vaikka tapaakin Sampon 4-5 päivänä viikossa:)
Syyslomalaisilta jäi tai jätettiin Mummalaan tavaraa nukenrattaista vaatteisiin ja senkin takia tapasimme täällä.Lontoon Käsityömarkkinoilta ostamastani langasta kudoin Otsolle uudet sukat. Ovat ainakin miehekkään väriset, kun Palomieslangasta kutomiani ei huolinut. Muokkaan niistä Viljalle!

 

Lentokonekäsityöni tai oikeastaan tein nyt bussimatkalla uusiksi: Kauluri x 2 ja rannekkeet, melkein rannerenkaat! Sisemmän kaulurin voi nostaa päähän  pannaksi. Lankana Kauhavan Kangas-Aitan Melli. Ohje myös sieltä!
Melli on erittäin kestävä esim huovutettuihin tossuihin!

 

Kauluri, jonka pari on kateissa; lienee hattuhyllyllä...

 
 

Viljalle virkkasin amigurumi-nuken. Otson omakin on jo valmis! Lankana John Lewis-tavaratalosta ostamani puuvillalanka ja valkoinen Kotiväki.


5 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kivoja töitä! :)

Matleena kirjoitti...

Onpas mainion näköisiä nuo sormikudotut kaulurit! :) Muistui tässä mieleeni pari kerää paksua lankaa laatikon pohjalla, niistäpä voisi kokeilla tuollaista.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Reissulangoista jo kahta neulottu!
Sun pitää pian tehdä uusi reissu:D Komiat sukat tuli ja sen pakkauksenkin voi vielä jälkihyödyntää. Nukke on suloinen, virkkuukoukku todella toimii sinun käsissä.

Tellu

PS. Täällä taas ei ole mikään onnistunut, purkuu menee usempi työ.

Sipi kirjoitti...

Kauniit on Otson uudet sukat, vai olisko ne komiat kun ovat pikkumiehelle :) Amigurumi on söpö :)

intsu kirjoitti...

Kaikenlaista olet saanut valmiiksi. Kivat nuo Otson sukat,seepraa muistuttaa:) Juu,sormineuleisetkin valmiina. Amigurumi on ihastuttava.